Gorinchem-Woudrichem

Hele jaar vaste dienstregeling

Op het traject Gorinchem-Woudrichem vervoeren we hele jaar door veel fietsers voor het woon- en werkverkeer en scholieren. Vaste gebruikers kunnen meestal het beste een voordelig jaarabonnement aanvragen. Maar daarnaast verkopen we uiteraard ook losse kaartjes of 10-ritten kaarten. De jaarabonnementen en 10 ritten kaarten kunt u overigens gebruiken op alle voet-fietsveren rondom Gorinchem. Er is het hele jaar een vaste dienstregeling tussen Gorinchem en Woudrichem. Kijk in de routeplanner naar de vaartijden en tarieven.

Ook leuk voor een dagje

Er zijn natuurlijk ook veel recreatieve gebruikers die de oversteek maken om te gaan winkelen in Gorinchem, om uit eten te gaan, familie of vrienden te bezoeken, een wandel- of fietstocht te maken of om makkelijk zonder parkeerproblemen leuke evenementen bezoeken. De vestingsteden Gorinchem en Woudrichem zijn een bezoek waard! In het hoogseizoen vaart er ook nog een veer tussen Woudrichem-Slot loevestein-Fort Vuren. Vanuit Gorinchem stapt u dan over in Woudrichem op de veerboot die naar Loevestein en Vuren vaart.

Watertaxi

Wilt u des avonds over of op een tijdstip dat er geen veer vaart? Dan is de watertaxi het perfecte vervoer. Dat is niet kostbaar of ingewikkeld, maar vooral leuk en erg handig. Wist u trouwens dat er ook leuke culinaire watertaxi arrangementen zijn die Gorinchem en Woudrichem met elkaar om een smakelijk manier verbinden?

 

Share