Actueel

actueel

Actueel

Ontdek het laatste nieuws over de veerdienst en de regio

Veerpont tijdens ondergaande zon

Dienstregeling tijdens Pinksteren

15 mei 2020
Eind mei vallen de feestdagen Hemelvaartsdag en Pinksteren. Normaal gesproken hét moment om erop uit te gaan, maar in deze tijd van corona ligt dat anders. Daarom is onze feestdagendienstregeling op alle veren aangescherpt. 
corona maatregelen

Riveer hervat op 1 juni normale dienstregeling

13 mei 2020
Riveer bereidt zich voor om op 1 juni de normale dienstregeling te hervatten. Met de versoepeling van de corona-maatregelen worden reizigers ook verplicht om een mondkapje aan boord te dragen. Het advies niet te reizen als dit niet noodzakelijk is blijft gelden, maar met name scholieren zullen weer gebruik maken van de veerdienst.
Reizigers zitten 1,5 m uit elkaar

Riveer maakt filmpjes over overvaren in 1,5 meter-samenleving

23 april 2020
Op maandag 20 april werd duidelijk dat de landelijke maatregelen tegen het coronavirus nog nauwelijks versoepeld kunnen worden. Ook voor Riveer betekent dit dat we ons bewegen naar de anderhalvemetersamenleving. Hiervoor maakte we verschillende filmpjes.
Veerpont met zonsondergang naar Werkendam

Blog: “In gedachten kun je nog overal naartoe.”

29 maart 2020
Liefhebber van Riveer Ester Dammers schreef een blog voor onze nieuwe website. Ieder moment van het jaar kan zij genieten van een tochtje met de veerpont, maar door het coronavirus helaas nu even niet. Juist over deze tijd schreef ze een mooi verhaal.
Watertaxi vaart over rivier

Watertaxi vanaf nu bereikbaar via WhatsApp

28 maart 2020
De watertaxi is nu ook bereikbaar via WhatsApp. Dit betekent dat je niet meer alleen kunt bellen tussen 10.00 en 23.00 uur, maar ook een bericht kunt sturen binnen én buiten die tijden. Sla het nummer van de watertaxi daarom nu op in je applijst.
Moederdag

Winactie: Ervaar moederdag als nooit tevoren

27 maart 2020
Aanstaande zondag 10 mei is het weer moederdag. Misschien zit een fysieke ontmoeting er helaas niet in dit jaar, maar we laten het natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Kunnen jij en je moeder ook niet wachten om er weer gezellig op uit te gaan samen? Bij Riveer maken jullie kans op een uitgestelde Moederdag-rondvaart!