Actueel

actueel

Actueel

Ontdek het laatste nieuws over de veerdienst en de regio

Veersteiger met Gorinchem IX en Gorinchem VIII

Gorinchem IX maakt vloot Riveer weer compleet

09 september 2020
Onze vloot is weer compleet en hoe! Na enige tijd op de werf te hebben gelegen is de Gorinchem IX terug. De kleinste boot van Riveer kreeg meteen een spectaculair uiterlijk aangemeten.

Extra afvaarten Brakel-Herwijnen vanwege afsluiting A2 in oktober

08 september 2020
In het weekend van vrijdag 2 oktober tot en met maandag 5 oktober wordt er aan de A2 gewerkt. Van knooppunt Deil tot knooppunt Empel is de weg volledig afgesloten. Hierdoor kun je onder andere niet over de Bommelse Martinus Nijhoffbrug richting Den Bosch. Het veer Brakel-Herwijnen vaart om die reden het gehele weekend extra.

Vanaf oktober winterdienstregeling van start

25 augustus 2020
Vanaf oktober winterdienstregeling van start Donderdag 1 oktober start de winterdienstregeling. Dat betekent dat er wijzigingen zijn op verschillende trajecten.…

Riveer gaat weer over op reguliere dienstregeling

24 augustus 2020
De vakantieperiode is ten einde. Dit betekent dat onze reguliere dienstregeling vanaf maandag 31 augustus weer van start gaat. Hierdoor zijn de vertrektijden van de voet- en fietsveren rondom Gorinchem op sommige momenten anders dan in de zomer.

Back to school: maak kans op AirPods met Mooiste mondkapjesverkiezing

21 augustus 2020
Heb jij een veerpont op je route naar school? Dan is het dragen van een mondkapje ook na de zomervakantie verplicht aan boord. Heb jij er deze zomer ook eentje gekocht met een mooi, origineel of grappig ontwerp? Maak er onderweg naar school een selfie mee en stuur de foto naar ons. Dan maak jij kans op te gekke AirPods!

Tweede ticket gratis in Gorcumse Bliekenbox

18 augustus 2020
Op donderdag 20 augustus wordt de Bliekenbox gelanceerd voor publiek. Het is een prachtig initiatief om Gorcumse ondernemers in deze tijden van corona – en daarna – gratis in de spotlights te zetten. Voor consumenten is het een box voor voordeel, ook bij Riveer!