Actueel

actueel

Actueel

Ontdek het laatste nieuws over de veerdienst en de regio

Watertaxi vaart over rivier

Afsluiting Merwedebrug 7 aug

07 augustus 2020
Riveer wordt vrijdagavond 7 aug in gezet ivm afsluiting Merwedebrug. We varen volgens een vaste dienstregeling rondom Gorinchem. (voetgangers en fietsers) Met deze dienstregeling vervalt de beschikbaarheid van de watertaxi.

Aan boord kunt u gebruik maken van de normale Riveertickets tegen het reguliere tarief.
Koop tickets in Riveer app of website.
Met contant geld betalen aan boord is NIET mogelijk.
Mondkapje dragen aan boord van Riveer is verplicht

Probeer een week lang gratis een speed pedelec

05 augustus 2020
Inwoners van regio Gorinchem kunnen in augustus en september gratis een week lang een speed pedelec proberen. Een speed pedelec is een super snelle elektrische fiets, waarmee je snelheden tot 45 kilometer per uur kunt halen. De actie is onderdeel van de Korte Termijn Maatregelen A15, gefinancierd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de Provincie Zuid-Holland.

Zomerverhalen over ‘gevangen en vrijheid’ op Loevestein

05 augustus 2020
Deze zomervakantie staat Loevestein in het teken van gevangenschap en vrijheid. De ontsnapping van rechtsgeleerde Hugo de Groot is misschien het bekendste voorbeeld, maar zeker niet het enige. Gewapend met een koffer vol verhalen én attributen nemen de gidsen van het kasteel je mee in het thema. Vaar jij er deze zomer met ons naartoe?

Vacature: schipper Brakel-Herwijnen

28 juli 2020
Voor het veer Brakel-Herwijnen is Riveer op zoek naar een schipper. Afwisselend werk je ochtend- en middagdiensten volgens een vast rooster. Daarnaast kunnen we een beroep op je doen bij invaldiensten. Ben je in het bezit van een groot vaarbewijs, radarpatent en marifooncertificaat? 
Ontwerp nieuwe veerpont Gorinchem

Gorinchem start Europese aanbesteding voor bouw elektrische veren

24 juli 2020
Vanaf deze week kunnen bedrijven uit binnen- en buitenland inschrijven voor de levering van een integraal systeem voor elektrisch varen voor Riveer. De gemeente Gorinchem is voornemens om twee elektrische veren inclusief alle toebehoren aan te schaffen.

Per direct weekendhulp Brakel gezocht

07 juli 2020
Bijverdienen? Riveer zoekt een weekendhulp Met verschillende veerverbindingen van Brakel tot Werkendam fungeert Riveer als de gemakkelijkste en leukste schakel…