Actueel

actueel

Actueel

Ontdek het laatste nieuws over de veerdienst en de regio

Riveer gaat gedeeltelijk over op reguliere dienstregeling

24 februari 2021
Riveer gaat gedeeltelijk over op reguliere dienstregeling Vanaf maandag 1 maart zal Riveer op de meeste veerverbindingen weer overgaan op…

Vacature: word jij onze stagiair(e) deze zomer?

28 januari 2021
Vacature: word jij onze stagiair(e) deze zomer? Ben jij op zoek naar een afwisselende stageplaats? Dan zit je goed bij…
corona maatregelen

Corona en maatregelen bij Riveer

29 december 2020
Aan boord nemen we maatregelen waarmee we er alles aan doen om de situatie veilig te laten zijn. Er wordt meer schoongemaakt, de diverse veren zijn voorzien van desinfectiepalen, houd-afstand stickers, het personeel draagt veiligheidshesjes en op de Gorinchem X en Gorinchem XI is met spatschermen een afscheiding gecreëerd tussen de zit- en staplaatsen. Daarnaast hebben reizigers ook een eigen verantwoordelijkheid.

December-actie: met een lach richting het nieuwe jaar!

08 december 2020
December-actie: met een lach richting het nieuwe jaar Lachende gezichten Op het eerste gezicht lijkt alles hetzelfde met alle versieringen…
corona maatregelen

Manager Riveer: “contact wat we nog hebben prettig houden en koesteren”

14 oktober 2020
“Wees niet die eigenwijze persoon die de randjes van de regels opzoekt”, zei premier Rutte op 13 oktober tijdens de persconferentie. Johan Hania van Riveer kan die uitspraak alleen maar beamen. “Het moment van alles of niks is aangebroken.” We willen deze moeilijke tijd allemaal achter ons laten, maar dat kan alleen als we het samen doen.

Belevingsfilm Riveer gaat NIET door

11 oktober 2020
Op donderdag 29 oktober stond de belevingsfilm van Riveer in het kader van 75 jaar bevrijding gepland in theater de nieuwe doelen. Na de laatste persconferentie van het kabinet is besloten om de vertoning weer te cancelen. Riveer – onderdeel van de gemeente Gorinchem – vindt het niet verantwoord om de film door te laten gaan, ondanks het feit dat er 30 personen zijn toegestaan in het theater.