Actueel

actueel

Actueel

Ontdek het laatste nieuws over de veerdienst en de regio

Per direct weekendhulp Brakel gezocht

07 juli 2020
Bijverdienen? Riveer zoekt een weekendhulp Met verschillende veerverbindingen van Brakel tot Werkendam fungeert Riveer als de gemakkelijkste en leukste schakel…
QR-code op informatiezuil scannen

Informatie van Riveer zo veel mogelijk papierloos

05 juli 2020
Riveer wordt zo veel mogelijk papierloos. Wij kennen al jaren een groot verantwoordelijkheidsgevoel op het gebied van duurzaamheid. Kan het anders, beter, groener en meer gericht op de toekomst? Dat zijn vragen die wij onszelf steeds stellen. En wij besloten dat dit ook kan voor onze informatievoorziening.

Gewijzigde vaartijden tijdens midzomerdienstregeling

26 juni 2020
In de maanden juli en augustus vaart Riveer een midzomerdienstregeling. Hierdoor zijn de vertrektijden van de voet- en fietsveren rondom Gorinchem op sommige momenten anders dan tijdens onze reguliere dienstregeling.
Wethouders oevergemeenten ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Oevergemeenten werken komende 10 jaar samen aan veerdienst Riveer

08 juni 2020
De komende 10 jaar werken de gemeenten Altena, Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem samen aan de oeververbindingen van de veerdienst Riveer. Op vrijdag 5 juni ondertekenden wethouder Tanis (Altena), wethouder Boerman (Hardinxveld- Giessendam) en wethouder Van der Geest (Gorinchem) van de drie gemeenten de samenwerkingsovereenkomst.
Loevestein vanaf rivier

Regel bezoek aan Loevestein vooraf

03 juni 2020
Slot Loevestein is vanaf 1 juni weer geopend en verruimt tegelijkertijd haar openingstijden. Het kasteel is nu het gehele jaar iedere dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Onze reguliere dienstregeling gaat er vanaf de middag pas heen. Daarom kun je nu heen met de watertaxi en terug met het reguliere veer met hetzelfde Watertaxi-actie ticket.
corona maatregelen

Mondkapjes vanaf 1 juni verplicht aan boord bij Riveer

29 mei 2020
Riveer bereidt zich voor om op 1 juni de normale dienstregeling te hervatten. Met de versoepeling van de corona-maatregelen worden reizigers ook verplicht om een mondkapje aan boord te dragen. Het advies niet te reizen als dit niet noodzakelijk is blijft gelden, maar met name scholieren zullen weer gebruik maken van de veerdienst.