Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Avondvaarten Gorinchem-Zaltbommel: tweede persoon gratis!

Avondvaarten Gorinchem-Zaltbommel: tweede persoon gratis!

Langer licht buiten betekent langer plezier! Daarom is Riveer je deze zomer ook ’s avonds van dienst. Niet alleen met de vertrouwde watertaxi, maar ook met ons gewone veer. Deze pendelt in de maanden juli en augustus 9 avonden heen en weer tussen Gorinchem en Zaltbommel. Onder andere tijdens de Bommelse braderie. Extra voordelig, en comfortabel heen en veilig terug! 

De speciale avondvaarten vinden plaats op alle vrijdagen in juli en augustus (met uitzondering van 30 augustus). Daarnaast vaart de pont tussen Gorinchem en Zaltbommel langer door op donderdag 15 augustus. Dan staat de binnenstad van Zaltbommel traditioneel in het teken van de braderie. Het snelle veer stopt ’s avonds altijd in Brakel. Ideaal als je daarvandaan met een groep naar één van de gezellige terrassen in de vestingsteden wilt gaan. Vanuit Gorinchem kun je tot 20.30 uur terug, vanuit Zaltbommel tot 21.15 uur. Je vindt alle afvaarttijden gemakkelijk in onze Riveer app.

Profiteer van het tweede kaartje gratis!

Willen jullie op een mooie zomeravond wel een terrasje pakken in Zaltbommel of Gorinchem? Tijdens alle avondvaarten mag de tweede persoon gratis meevaren* op de route Gorinchem-Zaltbommel! De actie is deze dagen geldig vanaf 16.15 uur. De aanbieding is ook van toepassing als je met de afvaart van 16.15 uur vanuit Gorinchem via Loevestein naar Zaltbommel gaat. Koop je dagkaart(en) Zaltbommel-Loevestein van tevoren via de Riveer app, de website of koop ze ter plaatse aan boord. De actie is niet geldig op vierpersonentickets.

*Deze aanbieding geldt alleen op de donderdag en vrijdagen van onze avondvaarten vanaf 16.15 uur.