Vacature: kom deze zomer werken bij Riveer en Lingehaven!

stage

Vacature: kom deze zomer werken bij Riveer en Lingehaven!

Ben jij op zoek naar een afwisselende bijbaan? Dan zit je goed bij team Riveer en Lingehaven. Van 1 mei tot 1 oktober 2022 zoeken een medewerker om ons kleine team te versterken!

Geen dag hetzelfde

In de zomerperiode zijn wij vol in bedrijf als het gaat om toerisme,  gastheerschap, de verschillende veerverbindingen, het organiseren van evenementen en het bedienen van de sluis en ontvangen van gasten met een boot in onze stadshaven. Geen dag is hetzelfde! Gedurende je werkdag ben je namelijk inzetbaar op de sluis, in de haven en op kantoor. Je bedient de sluis en hiermee ben je direct het eerste aanspreekpunt van onze bezoekers in de Lingehaven. Je verricht front- en backoffice werkzaamheden, biedt o.a. ondersteuning bij het organiseren van de Botenbeurs in september en fungeert als gastheer/-vrouw in de haven en bij het informatiepunt voor de veerdienst.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand met een flexibele en sociale werkhouding. Je bent communicatief vaardig en durft het gesprek zowel persoonlijk als telefonisch aan te gaan met gasten. In dat contact ben je een echte gastheer-/vrouw voor ons bedrijf. Je spreekt bij voorkeur een tweede taal (Engels of Duits). Daarnaast ben je zelfstandig en niet bang om aan te pakken. Jouw talenten en interesses vinden we belangrijk om te ontdekken én indien mogelijk te benutten.

Werkplek op havenkantoor

Als medewerker van Riveer en Lingehaven krijg je een plek op ons havenkantoor in de Mooiste Vestingstad van Nederland. Niet voor niets noemen veel bezoekers dit ook wel het mooiste plekje van Gorinchem: aan de ene kant de Lingehaven en aan de andere kant de aanlegsteigers van de verschillende veerdiensten. Het havenkantoor is 7 dagen per week geopend van 9-19 uur, waarbij we werken in shifts. Natuurlijk ben je op deze toeristische plek bereid om soms in weekenden en op feestdagen ingeroosterd te worden.

Interesse?

Interesse in deze afwisselende bijbaan in een leuk team of wil je meer weten? Stel gerust je vraag of solliciteer meteen via lingehaven@gorinchem.nl.