Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Loop of fiets mee met de Bommelerwaardse RiVierdaagse!

Loop of fiets mee met de Bommelerwaardse RiVierdaagse!

Aanstaande donderdag start alweer de laatste editie van de Bommelerwaardse RiVierdaagse. Het is de mooiste manier om het gebied tussen Maas en Waal te ontdekken! Vier dagen lang fiets, wandel en vaar je langs de prachtige bloeiende uiterwaarden van het rivierenland. Dag 1 start met een boottocht met ons snelle veer van Zaltbommel naar Loevestein!

Deze eerste dag is een echte vestingroute! Na een korte struintocht rondom het kasteel vervolg je de tocht met de veerpont naar Fort Vuren. Vanaf daar wandel je langs de dijk naar Gorinchem, vaar je over naar Woudrichem en ga je via Slot Loevestein weer terug naar Zaltbommel. Afhankelijk van je enthousiasme is de loopafstand deze dag ongeveer 8 tot 15 kilometer.

De andere dagen loopt de route onder andere langs kasteel Ammersoyen, ga je met een boottochtje mee over de Lithse Ham en heb je vanaf de overkant prachtig uitzicht over de beroemde toren van Zaltbommel. Bekijk het programma van alle dagen hier.

Meedoen?

De deelnamekosten bedragen €15,- per volwassene. Je ontvangt daarvoor het volledige dagprogramma, inclusief een rugzakje. Aan het einde van dag 4 ontvangt iedere deelnemer, als alle stickers zijn geplakt, een aandenken aan de RiVIERdaagse. Tickets voor de overtochten met Riveer zitten nog niet bij de prijs in. Koop daarom van tevoren een dagkaart Zaltbommel-Loevestein. Deze  is één dag geldig op al onze veren. Doe je met vier personen mee aan de vierdaagse? Kies dan voor ons vierpersonenticket, die exclusief verkrijgbaar is via de website of de app! Dan bespaar je maar liefst €5,- ten opzichte van je aankoop aan boord.

> Regel je deelname hier!