Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Met Riveer naar de Boten- en Camperbeurs Gorinchem!

Met Riveer naar de Boten- en Camperbeurs Gorinchem!

De laatste vrijdag en zaterdag van september staat de Gorcumse binnenstad weer in het teken van de Boten- en Camperbeurs. Hartje stad is dan heel slecht te bereiken met de auto. Met de pont komen is daarom een veel beter idee! Op zaterdag 29 september vaart Riveer extra naar Gorinchem vanuit Sleeuwijk, Werkendam, Hardinxveld en Woudrichem.

Leuke dag uit voor het hele gezin

De Boten- en Camperbeurs is een goede gelegenheid om aan het einde van het seizoen je boot, camper of caravan te verkopen. Interesse? Je kunt nog steeds inschrijven! Of sla je slag en koop er een voor volgend seizoen. Maar ook als je niets met boten of campers hebt, is het evenement een leuke dag uit! Er staan heel veel kraampjes met eten en drinken, een deel van de kade is gereserveerd als rommelmarkt, ondernemers uit de regio presenteren zich en er is muziek. Op de Kriekenmarkt spelen de hele dag 5 verschillende big bands.

Ieder half uur een pont vanuit Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam, Hardinxveld

Kom je op zaterdag vanaf de overkant naar Gorinchem? Dan is het handig om met het veer te gaan. Vanaf de start van de Boten- en Camperbeurs gaat er ieder half uur een pont, die je meteen naar het evenemententerrein brengt. Bekijk de precieze vertrektijden hier of download de app. Dan heb je ze altijd bij de hand!