Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Calamiteitendienstregeling tijdens voorjaarsvakantie

Calamiteitendienstregeling tijdens voorjaarsvakantie

De Gorinchem XI zal eind februari naar de werf gaan voor groot onderhoud. Gevolg hiervan is dat er maandag 24 februari t/m vrijdag 28 februari 2020 volgens calamiteitendienstregeling wordt gevaren op de trajecten Gorinchem-Sleeuwijk en Gorinchem-Werkendam-Hardinxveld. We kiezen voor deze week omdat het dan schoolvakantie is en er dus minder vaste gebruikers zijn van dit traject.

> Bekijk de complete calamiteitendienstregeling hier.

Alle schepen moeten regelmatig voor groot onderhoud naar de werf. Dat is belangrijk voor de veiligheid en om betrouwbaar vervoer te kunnen bieden. Voor de werkzaamheden tijdens dit onderhoud is het noodzakelijk dat het schip naar de werf gaat. Dat is altijd vervelend omdat we een week een schip minder hebben en reizigers te maken krijgen met een aanpassing in de dienstregeling. Om de overlast zo gering mogelijk te houden, kiezen we bewust voor een schoolvakantie om dit werk uit te laten voeren. Naar verwachting is het schip op maandag 2 maart weer terug in de vaart.

Riveer app: altijd op de hoogte!

Om altijd op de hoogte te blijven van actuele bijzonderheden download je onze gemakkelijke Riveer app! Dit kan gratis via Google Play of de App Store. Hier lees je hoe dat moet. De Riveer app is echt voor iedereen handig; je vindt er niet alleen de meest actuele dienstregeling, maar koopt er ook je tickets mee en blijft dus op de hoogte van het laatste nieuws of calamiteiten. Bij een calamiteit waarschuwen we je bovendien met een gratis pushbericht, ook wanneer het weer opgelost is.