Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Bedrijven en Riveer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat voor zoeken naar evenwicht tussen economische resultaten, sociale belangen en het milieu. Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om na te denken over een goede balans hierin. Riveer kan helpen het fietsgebruik te stimuleren en daarmee verduurzaming van uw organisatie:
Profit:   openbaar vervoer kan volledig of gedeeltelijk vergoed worden
People: personeel komt fris uitgewaaid en op tijd aan op werk
Planet:  u stimuleert openbaar vervoer en vermindert uitstoot Co2
Bekijk hier onze bedrijfsfolder

Vervoersmanagement

Een belangrijk thema binnen duurzaam ondernemen is vervoer. Bedrijven brengen vervoerbewegingen met zich mee. Van leveranciers, bezoekers, maar vooral personeel. Meestal gebruikt men hiervoor de auto. Dat betekent:
• verslechterde bereikbaarheid van uw bedrijf, vooral in de spits
• overvolle parkeerplaatsen rond uw bedrijf
• nadelige gevolgen voor het milieu

De beste weg gaat over water

Ligt uw bedrijf in het gebied van Riveer? Bedenk dan dat hier een gebied ligt met een prachtig openbaar vervoer netwerk over water. Geïnteresseerd in de mogelijkheden samen met Riveer voor uw bedrijf en medewerkers? Benieuwd naar een voorstel op maat voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Samenwerkingen

Om u een beeld te geven van een aantal samenwerkingen die op dit moment al loopt, hierbij wat voorbeelden.
Neem gerust contact met ons op, om te bespreken welke mogelijkheden er bestaan voor de vraag van uw bedrijf.

  • Bij werkzaamheden aan A27 wordt Riveer ingezet door Rijkswaterstaat om een snelle alternatieve route te verzorgen met het autoveer Brakel-Herwijnen.
  • De watertaxi zorgt voor het wisselen van personeel van vrachtschepen op de Merwede
  • De gemeente Gorinchem verstrekt jaarabonnementen aan haar forenzende werknemers van de overkant van de rivier

Zakelijk arrangement

Verbindende activiteiten

U kunt bij een zakelijk arrangement denken aan: ontbijten, GPS tocht, stadswandeling, lunchen, varen, brainstormen als team, kokkerellen, teamrollen bekijken, dineren, een tocht met de watertaxi, werken aan teambuilding op een bijzondere lokatie zoals Slot Loevestein of Fort Vuren, waar je natuurlijk over het water heen reist met Riveer. Naast leuke ontspannende activiteiten, is er natuurlijk ook aandacht voor serieuze zaken zoals feedback, teamsfeer, verkoopcijfers, persoonlijk functioneren en samenwerken. Leren de verschillende mensen in uw team voldoende van elkaar, werken zij genoeg samen, benutten zij elkaars kwaliteiten en helpen zij elkaar indien nodig?

Zoek het goud in jouw team

In het Riveer-gebied actief zijn met het optimaliseren van de onderlinge communicatie en samenwerking. Goed samenwerken vraagt onderhoud. Want zeg eens eerlijk, wat kost slechte communicatie u eigenlijk? De opbrengst van een goede teambuildingsdag verdient zich terug in uw organisatie!

Informatie

Tijdens een intakegesprek wordt samen met u besproken wat uw wensen zijn en waar de accenten tijdens uw teamtraining komen te liggen. Het uiteindelijke ontwerp bepaalt uiteraard de prijs. Voor informatie of een intakegesprek belt u naar Klerkx training & coaching 0162 466800