Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Parkeren nabij Riveer steigers

Steigers van aankomst en vertrek

Riveer heeft verschillende afvaart- en vertrek steigers. Wil je iemand ophalen, of zoek je een adres om in te voeren in een navigatiesysteem van de auto? Kijk dan in deze lijst met adressen van de verschillende aankomst en vertrek steigers van Riveer. De steigers hebben geen huisnummer, maar de straatnamen helpen natuurlijk.

Parkeren afmeerplaatsen Riveer

Parkeren kan bij veel vertrekpunten van Riveer. Bijna overal is wel een aantal parkeerplekken aanwezig in de nabijheid van de veersteiger. Wanneer er evenementen of activiteiten plaatsvinden, zal het vanzelfsprekend drukker zijn bij deze parkeergelegenheden.

Parkeren Gorinchem

De veersteiger Gorinchem en het kantoor van Riveer bevinden zich in de oude binnenstad. Parkeren dichtbij is goed mogelijk: Buiten de Waterpoort (=ook de straatnaam) bevindt zich een parking voor lang parkeren. Er zijn diverse parkeergelegenheden in Gorinchem. Op de gemeentelijke website staat meer parkeerinformatie over zowel lang als kort parkeren en de tarieven. Het is in Gorinchem handig om een parkeer-app op je mobiel te hebben.