info@riveer.nl 0183 65 93 14

Parkeren nabij Riveer steigers

Steigers van aankomst en vertrek

Riveer heeft verschillende afvaart- en vertrek steigers. Wilt u iemand ophalen, of zoekt u naar een adres om in te voeren in een navigatiesysteem van de auto? Kijk dan in deze lijst met adressen van de verschillende aankomst en vertrek steigers van Riveer. De steigers hebben geen huisnummer, maar met de gegevens in de adreslijst bent u waarschijnlijk wel geholpen. Toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Parkeren afmeerplaatsen Riveer

Parkeren kan bij veel vertrekpunten van Riveer. Bijna overal is wel een aantal parkeerplekken aanwezig in de nabijheid van de veersteiger. Wanneer er evenementen of activiteiten plaatsvinden, zal het vanzelfsprekend drukker zijn bij deze parkeergelegenheden.

Parkeren Gorinchem

De veersteiger Gorinchem en het kantoor van Riveer bevinden zich in de oude binnenstad. Maar parkeren dichtbij is toch goed mogelijk: Buiten de Waterpoort (=ook de straatnaam) bevindt zich een grote parking voor lang parkeren. Daarnaast zijn er diverse parkeergelegenheden in Gorinchem. Op de site gemeente Gorinchem vindt u meer parkeerinformatie over zowel lang als kort parkeren en de actuele tarieven. Het is in Gorinchem handig om een parkeer-app op uw smartphone te hebben.