Culinair Watertaxi Arrangement

culin

Culinair Watertaxi Arrangement

Net zo lang tafelen als je zelf wilt

Dat ene restaurant aan de overkant uitproberen? Ga dan voor het Culinair Watertaxi Arrangement: onze samenwerking met verschillende restaurants in de regio. Geniet na een overheerlijk diner van een gratis terugreis met de watertaxi. Dat betekent geen gestress om de laatste pont te halen, maar lekker net zo lang tafelen als je zelf wilt. Leuk voor zakelijke gelegenheden of als etentje met familie of vrienden.

Ieder een eigen specialiteit

We werken samen met restaurants in Gorinchem en Woudrichem. Ze hebben ieder hun eigen specialiteit. De ene chef laat zich graag inspireren door keukens uit de hele wereld, de ander liever door de natuur in eigen omgeving. Onze specialiteit? ’s Avonds over de rivier varen heeft altijd iets magisch. Of het nu een weerspiegelende volle maan is of een spectaculaire zonsondergang. Je begrijpt dus wel dat de boottocht het etentje extra speciaal maakt. Ga heen met de reguliere veerverbinding en terug met de gratis watertaxi.

Hoe werkt het?

Reserveer bij één van de deelnemende restaurants o.v.v. Culinair Watertaxi Arrangement. Daarna reserveer jij óf het restaurant meteen telefonisch de watertaxi voor de terugreis. Mocht deze tijd op de avond zelf niet haalbaar blijken, bel dan de watertaxi of aanpassing mogelijk is. Gedurende het diner ontvang je een voucher die aan boord wordt gescand. Op vertoon hiervan geniet je van een gratis terugreis op de trajecten Gorinchem-Sleeuwijk-Woudrichem-Slot Loevestein-Fort Vuren. Voor afwijkende trajecten geldt een meerprijs.

Deelnemers

Restaurant 't Oude Raedthuys

Hoogstraat 47, Woudrichem
www.ouderaedthuys.com

Interieur Oude Raedthuys

Restaurant Kruiden & Jasmijn

Kerkstraat 43, Woudrichem
www.kruidenenjasmijn.nl

Terras Kruiden en Jasmijn