Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Traject Zaltbommel nog t/m 22 september 2019

Traject Zaltbommel nog t/m 22 september 2019

Vanuit Gorinchem een dagje uit in Zaltbommel of andersom? Dat kan! Of de reis maken Zaltbommel-Brakel-Loevestein? Mis deze kans niet, want het is echt superleuk. Je hebt op dit traject altijd een dagkaart Zaltbommel nodig. Deze koopt u het voordeligst via de website of de Riveer app. Aan boord zijn tickets altijd duurder.

Het snelle veer gaat één keer rechtstreeks van Gorinchem naar Zaltbommel, om 9.30 uur. En’s avonds gaat de boot ook een keer rechtstreeks terug: vertrek om 17.45 uur in Zaltbommel en aankomst In Gorinchem om 18.30 uur. Je kunt ook reizen met een overstap in Loevestein. Kijk dan goed naar de dienstregeling of bel voor advies op 0183 659 314

Nog t/m zondag 22 september varen we op zaterdagen en zondagen op traject Zaltbommel. In september wordt er dus NIET meer doordeweeks gevaren. De allerlaatste mogelijkheid in 2019 is op zondag 22 september.

Parkeren in Zaltbommel
In Zaltbommel vind je parkeergelegenheden in de buurt van de aanlegsteiger. Echter geldt voor sommige parkeerzones van maandag tot en met zaterdag een maximale parkeertijd. Belangrijk om rekening mee te houden als je een dag uit gaat met Riveer! Parkeren op zondag is gratis, ook tijdens de koopzondagen in de stad.

Gratis parkeren en zonder maximumtijd kan bij de Rotterdamse Bol of de Beersteeg. Dit zijn gratis parkeerplaatsen op ongeveer 10 minuten lopen vanaf de aanlegsteiger van onze pont. Via deze link vind je alle informatie over parkeren in Zaltbommel: https://www.zaltbommel.nl/inwoner-en-ondernemer/openbare-ruimte-en-verkeer/parkeren/parkeren-en-parkeertarieven