Dagkaarten

dagkart

Dagkaarten

Zo vaak op- en afstappen als je zelf wilt

Een dagje uit in het Riveergebied? Maak dan gebruik van één van onze dagkaarten. Dan mag je de pont zo vaak op- en afstappen als je zelf wilt. Maak een wandeling door de Vestingdriehoek of stel je eigen Rondje Pontje samen met de verschillende fietsknooppunten in de regio. De fiets mag altijd gratis mee aan boord. Hop on, hop off!

Rondje Pontje

Het Rondje Pontje-ticket is twee opeenvolgende dagen geldig op al onze voet- en fietsveren rondom Gorinchem en op de autoveren bij Brakel en Aalst. Zo heb je ruim voldoende tijd om alle bezienswaardigheden in het gebied te ontdekken. De pont is ideaal voor fietstochten. Het enige wat je hoeft te doen, is de knooppunten door het gebied te volgen.

Woudrichem - Loevestein - Fort Vuren

Met de dagkaart voor Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren leer je de historische kant van het gebied op een leuke manier kennen. Op deze route zijn losse tickets niet beschikbaar. Je koopt dus altijd een dagkaart. Wil je ook Gorinchem bezoeken? Kies dan voor de dagkaart Vestingdriehoek.

Deze dagkaart is enkel te gebruiken in de weekenden gedurende de maanden mei, juni en september en in juli en augustus zeven dagen per week.

Vestingdriehoek

Ons Vestingdriehoek-ticket is één dag geldig op de voet- en fietsveren tussen Gorinchem, Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren. Alle bezienswaardigheden liggen dicht bij de afmeerlocaties van de veerponten. Daarom is dit pontkaartje ook uitstekend te gebruiken als je te voet bent.

Deze dagkaart is enkel te gebruiken in de weekenden gedurende de maanden mei, juni en september en in juli en augustus zeven dagen per week.

Combiticket Slot Loevestein

Met slechts één ticket naar Loevestein overvaren én het kasteel bezoeken? Dat kan met het combiticket – exclusief verkrijgbaar via de website van Slot Loevestein. Het ticket is zowel geldig als entree voor de vesting als voor de overtocht met Riveer vanuit Gorinchem of Woudrichem v.v. en/of voetveer Boven ’t Gat vanuit Woudrichem v.v.

Let op: het ticket is alleen te gebruiken tijdens openingstijden van Loevestein en conform dienstregeling.

Fietsers stappen af bij Loevestein

De overkant binnen handbereik

Met ons Rondje Pontje ontdek je al fietsend het beste van het rivierenlandschap. Het Riveergebied ligt namelijk op een bijzonder knooppunt van waterwegen, boordevol geschiedenis. Met de veerponten als verbindende factor liggen de overkant van de Waal, Afgedamde Maas én Merwede binnen handbereik. Fiets van pontje naar vesting en van terrasje naar fort. Kies voor één van de fietsroutes van Mooi Gorinchem: van 21 of 30 kilometer. Of stippel zelf een route uit met de vele fietsknooppunten in het gebied.