Dienstregeling tijdens Kerstdagen en Oud & Nieuw

kersr

Dienstregeling tijdens Kerstdagen en Oud & Nieuw

Hoe ziet de dienstregeling eruit?

Kerstdagen
Op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag is alleen het veer Brakel-Herwijnen in de vaart, volgens aangepaste dienstregeling (van 12.00 tot 20.00 uur). Op onze trajecten rondom Gorinchem en tussen Aalst en Veen wordt niet gevaren tijdens deze feestdagen.

Oud & nieuw
De voet- en fietsveren rond Gorinchem varen op Oudjaarsdag volgens de reguliere dienstregeling. Dit betekent dat de eerste veren om 7.45 uur (naar Sleeuwijk) en 8.15 uur (naar Werkendam/Hardinxveld en Woudrichem) vertrekken vanuit Gorinchem. De autoveren bij Aalst-Veen en Brakel-Herwijnen starten volgens de normale tijd, maar varen beide tot 19.00 uur.

Op nieuwjaarsdag vaart alleen het veer Brakel-Herwijnen, van 12.00 tot 20.00 uur.

Reisplanner in Riveer app

De feestdagendienstregeling is verwerkt in de reisplanner op de website en in de Riveer app.

Geen dienstregeling? Reserveer de Watertaxi.

Wil je toch over het water naar Gorinchem, Woudrichem, Sleeuwijk, Hardinxveld, Werkendam of Loevestein? Reserveer dan de Watertaxi via 0183 - 659 314 (keuze 3)! Deze manier van vervoer op maat is gemakkelijk, ontzettend leuk en heeft vaste tarieven, dus geen verrassingen achteraf.
Slot Loevestein is gesloten op 1ste kerstdag, oudjaar en nieuwjaar. Het betekent dat er dan geen watertaxi-aktietickets beschikbaar zijn en je het reguliere watertaxi-tarief betaalt.