Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Dienstregeling Riveer tijdens Paasdagen

Dienstregeling Riveer tijdens Paasdagen

Eerste Paasdag met Riveer? Reserveer de Watertaxi!

Op Eerste Paasdag is alleen het veer Brakel-Herwijnen in de vaart, volgens reguliere dienstregeling (van 09.00 uur tot 22.00 uur). Op onze trajecten rond Gorinchem en tussen Aalst en Veen wordt nog niet gevaren op de zondagen in april. Dat geldt ook voor paaszondag 1 april.

Wil je toch over het water naar bijvoorbeeld Gorinchem, Woudrichem of Slot Loevestein? Reserveer dan de Watertaxi via 06 2255 8233! Deze manier van vervoer op maat is gemakkelijk, ontzettend leuk en heeft vaste tarieven, dus geen verrassingen achteraf. Watertaxiritten vanuit Gorinchem of Woudrichem naar Slot Loevestein zijn op dit moment zelfs extra goedkoop. Profiteer op eerste paasdag dus van deze speciale actie! Kortom, de Watertaxi is een perfect alternatief als er geen vaste dienstregeling is.

Aangepaste dienstregeling op Tweede Paasdag

Trek erop uit op Tweede Paasdag! De voet- en fietsveren rond Gorinchem varen op deze dag namelijk volgens een aangepaste dienstregeling. Ga met de fiets naar de Biesbosch of ontdek lopend de vesting van Gorinchem of Woudrichem. Bekijk hier de afwijkende vaartijden.

Ook onze autoveren varen deze dag op aangepaste tijden. Het autoveer Brakel-Herwijnen vaart van 08.00 uur tot 22.00 uur. De verbinding tussen Aalst en Veen vaart van 09.00 uur tot 20.50 uur.

Zomerdienstregeling van start in Aalst

Vanaf 2 april gaan we in Aalst volgens onze zomerdienstregeling varen. Dit betekent dat het veer van maandag t/m zaterdag een uur langer vaart – tot 20.50 uur, dus ook op Tweede Paasdag! Ga jij ook lekker lang genieten?

Vrolijk Pasen!