Vaartijden

Dienstregeling

De vaartijden van Riveer verschillen per seizoen en per traject. Daarnaast kunnen calamiteiten, gepland onderhoud, weersomstandigheden of evenementen de dienstregeling incidenteel doen veranderen. Met de actuele dienstregeling op zak, voorkomt u verrassingen op de kade. Bekijk onze actuele dienstregeling overzichtelijk in de Riveer-app.

Om de ochtend en avondspits te vermijden, zou varen van A naar B een goed alternatief voor je kunnen zijn. Met onze veerponten tussen Brakel en Herwijnen en tussen Aalst en Veen vermijd je files waardoor je eerder op je werk aankomt of eerder thuis kan zijn. Bekijk altijd voor vertrek onze actuele dienstregeling in de Riveer-app. Zodat je de best mogelijke aansluiting kan halen omtrent woon-werk verkeer of om op tijd naar school te komen.

Dienstregeling vanaf 1 mei 2024 op traject Gorinchem, Woudrichem, (Slot Loevestein, Fort Vuren)

Let op! Dit is een standaard overzicht van de dienstregeling. In de Riveer-app zie je vertragingen, feestdagen en bijzonderheden. In deze overzichten worden geen aanpassingen of vertragingen verwerkt.

*De doordeweekse dienstregeling voor de maanden juli en augustus zullen binnenkort verschijnen

Dienstregeling vanaf 1 mei 2024 op traject Gorinchem, Sleeuwijk, Hardinxveld, Werkendam

Let op! Dit is een standaard overzicht van de dienstregeling. In de Riveer-app zie je vertragingen, feestdagen en bijzonderheden. In deze overzichten worden geen aanpassingen of vertragingen verwerkt. Een kaartje Sleeuwijk - Werkendam of Sleeuwijk - Hardinxveld is alleen te gebruiken bij een rechtstreekse verbinding ( doordeweeks in de spits).

*De doordeweekse dienstregeling voor de maanden juli en augustus zullen binnenkort verschijnen

Dienstregeling tijdens feestdagen

Op feestdagen vaart Riveer op veel trajecten een aangepaste dienstregeling of soms zelfs niet. In de overzichten hieronder kun je vinden of er wordt gevaren of dat er wellicht een aanpassing is. Voor de juiste vertrektijden van de veren kijk je in de Riveer-app of website. Aanpassingen in de dienstregeling zijn daarin verwerkt. Ook via nieuwsitems op de website en berichten via de Riveer-app brengen we reizigers op de hoogte van wijzigingen.

We raden aan om voor vertrek, zeker op een feestdag, onze actuele reisplanner op de website of in de Riveer app te checken.