Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Goedkope watertaxi Gorinchem of Woudrichem – Slot Loevestein

Goedkope watertaxi Gorinchem of Woudrichem – Slot Loevestein

De rivier hoort erbij!
In de periode dat er geen vaste dienstregeling naar Slot Loevestein is, biedt Riveer vervoer op maat met de watertaxi-actie tussen Gorinchem of Woudrichem naar Loevestein. De actie biedt een korting van maar liefst 50%. Luxe en plezier voor een heel vriendelijke prijs!

De watertaxi bespreekt u door te bellen met 06 2255 8233. De watertaxi is vervoer op maat. Waar wilt u heen en wanneer? De kosten voor de watertaxi bedragen 6 euro pp voor een enkele reis van Gorinchem of Woudrichem naar Loevestein. Met de watertaxi actie biedt Riveer een watertaxi-retour aan voor slechts 6 euro. Bel en bestel uw kapitein naar Loevestein. De voordelige actiekaartjes moet u van te voren regelen, dat kan niet aan boord.
Bestel hier gelijk je watertaxi – actietickets!
Of koop de actiekaartjes in de Riveer App

Profiteren van retourtje 6 euro!

  • Aanbieding alleen geldig op een retour tussen Gorinchem/Woudrichem <> Loevestein
  • De actie is alléén geldig in de periode dat er geen vaste veerverbinding bestaat met Riveer naar Slot Loevestein. U kunt de hele winter lang profiteren van deze watertaxi actie.
  • Deze actie is in de wintermaanden 7 dagen per week geldig tussen 11-17 uur. Het slot en de taveerne zijn in de wintermaanden alléén in het weekend geopend. Maar u kunt doordeweeks wel wandelen rondom het slot, rondstruinen in het gebied en ook de schitterende vesting op deze bijzondere plek bekijken.
  • Aanbieding is geldig bij minimaal 2 personen
  • U moet minimaal 1 dag van te voren reserveren bij de watertaxi op 06 2255 8233 o.v.v. watertaxi actie Gorinchem of Woudrichem-Loevestein. U bespreekt het tijdstip van heen- en terugreis. De watertaxi zal op de afgesproken tijd voor u klaar liggen in Gorinchem of Woudrichem en voor de terugreis op de steiger bij Slot Loevestein. Kom niet te laat! De watertaxi kan NIET op u wachten en de actieprijs vervalt voor laatkomers. Gebeurt er iets onverwachts, bel dan altijd zo snel mogelijk de kapitein van de watertaxi.
  • De actietickets zijn ALLEEN te koop in de Riveer app of de Riveer website. Aan boord scannen we uw overtocht op uw mobiel of op de zelf uitgeprinte tickets via de website. Aan boord verkopen we alleen watertaxi-tickets tegen het normale tarief. Regel uw actie-tickets dus zelf van te voren!
  • Watertaxi is vraagafhankelijk vervoer; de tijdstippen voor heen- en terugreis zijn op basis van beschikbaarheid