Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Gorcums Winterfestijn: 2 weken lang plezier!

Gorcums Winterfestijn: 2 weken lang plezier!

Op vrijdag 13 december start alweer het 14e Winterfestijn in Gorinchem. Dit betekent vooral twee weken lang plezier op de schaatsbaan, die mede mogelijk wordt gemaakt door Riveer. Maar daaromheen worden er ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd!

De gezelligste periode van het jaar wordt op vrijdagavond 13 december afgetrapt met Kerst op de Langendijk. Het sfeervolle straatje op steenworp afstand van de veersteiger staat dan vol met kraampjes die worden gevuld door ondernemers uit de straat en andere creatievelingen. Een dag later viert de hele vesting alvast kerstmis. Her en der door de binnenstad vindt je een levende kerststal, luister je naar live-muziek en kerstverhalen, warm je op met gratis erwtensoep of warme chocomel en valt er ook nog te shoppen en te schaatsen!
De meeste veren van en naar Gorinchem varen tot ongeveer 17.00/18.00 uur, dus houdt daar rekening mee. Na die tijd kun je wel altijd de watertaxi reserveren!

> Bekijk alle afvaarten.

Maak een rondje op de schaatsbaan

Geen kerstinkopen doen, maar alleen even schaatsen op de overdekte ijsbaan? Dat kan van zaterdag 14 december tot en met zondag 5 januari. De schaatsbaan is – op enkele uitzonderingen na – de gehele periode voor iedereen geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur. Doe gewoon een paar rondjes, ga peuterschaatsen, naar de disco on ice of doe mee aan het kinderdisco schaatsen. Je hoeft je eigen ijzers niet van tevoren uit het vet te halen. Voor maar €3,- huur je een paar schaatsen in jouw maat.

Meer weten over het Gorcums Winterfestijn? Ga naar www.gorcumswinterfestijn.nl.