Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Hip & Happy Market

Hip & Happy Market

Op zondagmiddag 28 augustus van 12-18 uur wordt er de derde Hip & Happy Market georganiseerd in Gorinchem. Aan het Eind en de Kriekenmarkt verschijnt een sfeervolle en smakelijke feel good market gehouden met kramen, stands, proeverijen, workshops en gezelligheid.

Zondag 28 augustus 2016

Hip & Happy Market is een initiatief van Petra Schröder van Koffie K-tje. Met haar mobiele koffiekar komt ze op veel leuke feelgood markten. Deze worden meestal in de grotere steden zoals: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven georganiseerd. De missie was om de Hip & Happy Market in de minder grote steden te introduceren, te beginnen in Gorinchem! En de missie lijkt geslaagd want we gaan op 28 augustus alweer de 3de editie tegemoet. De Hip & Happy Market vindt plaats rondom de Lingehaven Gorinchem van 12.00-18.00 uur.

Wat tref je aan?

Een gezellige markt waar je gewoon een middag kan vertoeven. Mooie biologische producten uit de regio, aangevuld met vintage, fashion en leuke hebbedingen. Tussendoor tref je workshops en proeverijen  aan, is er live muziek en zijn er terrassen met foodtrucks, waar je  lekker kunt eten en drinken en relaxen. Een rondje slenteren van de oudste winkelstraat van de binnenstad Gorinchem: de Langedijk, naar het Eind en zo de haven rond

Watertaxi Riveer brengt je erheen

En natuurlijk brengt Riveer je graag naar deze gezellige sfeervolle markt. Kom dus zeker op zondag 28 augustus naar Gorinchem om dit leuke evenement mee te maken. Staat de Riveer app al op je telefoon? Dat is heel handig: want dat betekent afrekenen met je mobiel en alle vaartijden  op zak hebben. Ook een 10 rittenkaart kun je eenvoudig op je smartphone zetten met deze app. Neem je gelijk familie of vrienden mee en is er geen contant geld aan boord meer nodig, Makkelijk!