Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Hippie festival

Hippie festival

Het festivalterrein Buiten de Waterpoort Gorinchem is op 1, 2 en 3 juli weer in de hippie sferen gedompeld. De 10de editie van dit evenement. Een bijzonder feestje voor jong en oud! Dit moet je niet missen! En natuurlijk verzorgen de verschillende veerdiensten en de watertaxi voor een goede verbinding over het water.

Hippie sferen 1, 2 en 3 juli 2016

Het Gorcums Hippiefestival komt er weer aan; de tiende alweer. Het hippiefestival gaat over dromen. Verschillende dromen hebben geleid tot het festival. Vanaf moment één zette het festival ook aan tot dromen. Omdat alles maar dan ook alles wat ermee te maken heeft, alles doet stromen. Waarom? Die vraag hoeft niet beantwoord. Het is groter dan Buiten de Waterpoort, groter dan het Gorcums Hippiefestival, groter dan de stad of het concept. En ook zo klein als het stadje, als het festival, als het veld. Het festival mag er zijn!!

Lekker luieren op een kleedje

Veel liefhebbers hebben de weg naar dit sfeervolle festival inmiddels gevonden en zij komen dan ook heerlijk genieten op een kleedje in het gras. Muziek is de bindende factor deze dagen, daarnaast ook workshops, kramen met zelfgemaakte spullen, lekker eten, zwemmen bij mooi weer, hippie-busjes en relaxen in het gras. Dit alles op een fantastisch terrein aan de rivier. Leuk voor jong en oud! www.hippiefestival.nl

Met Riveer erheen

Vanuit Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld zijn er natuurlijk vaste veerverbindingen naar Gorinchem. De veerboten brengen u graag naar het festival terrein. U stapt van boord en wandelt gelijk het festival terrein op, zonder parkeerproblemen! De fiets mag gratis mee op onze voetveren. De tijd helemaal vergeten? Blijf je wat langer in de stad? Dan neem je terug gewoon de watertaxi!Voor slechts 6 euro pp vaart de watertaxi u terug naar Woudrichem, Sleeuwijk of Slot Loevestein.