Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

In de herfstvakantie met de Watertaxi naar Loevestein

In de herfstvakantie met de Watertaxi naar Loevestein

Deze herfstvakantie is Slot Loevestein extra geopend! Van zaterdag 13 oktober tot en met zondag 28 oktober is er iedere dag iets te doen. Deze extra openingstijden betekenen ook dat je iedere dag kunt profiteren van onze watertaxi-actie naar het kasteel! In plaats van €12,- betaal je dan slechts €6,- voor een retourtje.

Het thema van de schoolvakantie is opstand. Je kunt bijvoorbeeld zelf de juiste ingrediënten voor buskruit mengen of de vesting onder water laten lopen met het waterspel. Daarnaast viert Loevestein op 14 oktober de Nationale Archeologiedag en op 27 en 28 oktober kun je een kijkje nemen bij de ridders en soldaten van Bataille, die hun tenten opzetten binnen de vesting. Hoogtepunt van de herfstvakantie op Slot Loevestein is het riddertoernooi op 20 en 21 oktober! Kids worden zelf klaargestoomd voor zo’n toernooi met onder andere workshops boogschieten en zwaardvechtles.

Op struintocht met Staatsbosbeheer

Ook in de prachtige natuur rondom het kasteel is er in de schoolvakantie van alles te doen. Er worden maar liefst 3 struintochten georganiseerd, waarvan er zelfs één ’s avonds om 20.00 uur begint! met een gids van Staatsbosbeheer wandel je van de gebaande paden en dwaal je door de uiterwaarden van de Waal.

Profiteer van de Watertaxi-actie

Tijdens de herfstvakantie is er geen reguliere veerverbinding naar slot Loevestein. De watertaxi is dan ook de ideale oplossing! Vanaf Gorinchem of Woudrichem profiteer je ook nog eens van 50% korting op je retourtje. Enige voorwaarde is dat je minimaal één dag van tevoren reserveert voor minimaal 2 personen binnen de openingstijden van het slot en dat je je tickets online koopt via de website of app! Lees het eens rustig na via deze link.