Abo

Jaarabonnement scholieren

Gemak & voordeel met de Riveer App

Heb jij een veerpont op je route naar school? Rijd dan niet rond, maar ontdek het gemak van Riveer! Het is comfortabel, veilig en een korte break onderweg is best fijn als je door weer en wind fietst. Overtuigd? Vraag dan een jaarabonnement voor scholieren aan. Een scholieren abonnement gebruik je met de Riveer App. Met de vernieuwde App checken leerlingen voortaan zelf bij iedere overtocht in. Een geldig vervoersbewijs is een ingecheckt vervoersbewijs. Zorg dus dat je bij iedere overtocht je abonnement incheckt zodat je goed zit bij de controle.

Een scholieren abonnement kun je alleen gebruiken met de Riveer App op je smartphone + eigen mailadres. Een pasje of een papieren versie van een jaarabonnement Riveer bestaat niet.  Dus... heb je geen smartphone, maar ga je wel regelmatig overvaren? Koop dan meerdere tickets: vanaf 40 tickets profiteer je van 30% korting.

Tarieven

Gorinchem (Woudrichem-Sleeuwijk-Werkendam-Hardinxveld): € 311,58
Aalst-Veen: € 197,01
Brakel-Herwijnen: € 215,90

(Een abonnement is niet tussentijds opzegbaar; lees hier onze Algemene Voorwaarden.)
Let op! er bestaan GEEN pasjes of papieren jaarabonnementen. Een scholier kan alleen een jaarabonnement gebruiken met smartphone + eigen mailadres.

Voordeligste optie als je het hele schooljaar met Riveer reist.
Inclusief fiets of bromfiets (geen brommobiel).
Op de gewenste ingangsdatum geldig in de Riveer app.
Abonnement Gorinchem te gebruiken op alle voet- en fietsveren van Riveer (m.u.v. toeristische bestemmingen Loevestein en Fort Vuren).
Ook geldig in weekenden en tijdens vakanties.
Wordt niet automatisch verlengd.
Via Riveer App een factuur te verkrijgen voor eigen administratie.

Ben je een scholier van 18 jaar of ouder? Mail ons ook een bewijs van inschrijving van een middelbare school in een van de oevergemeenten toe.

Via DUO kun je een vergoeding ontvangen als je met een veerpont naar school of stage moet. Wanneer je voldoet aan de voorwaarden kun je de veerdienst-kosten vergoed krijgen. Lees hier of je in aanmerking komt.

Riveer App is onmisbaar

Jaarabonnement scholieren

Een jaarabonnement kun je aanvragen via app.riveer.nl
Een scholier heeft altijd een eigen inlog nodig. Als je als ouder het abonnement voor je kind regelt, let dan op dat je niet met je eigen inloggegegevens een abonnement voor je kind aanvraagt.