In de kerstvakantie naar Slot Loevestein met voordelige watertaxi

slot1

In de kerstvakantie naar Slot Loevestein met voordelige watertaxi

Vier kerstvakantie op Slot Loevestein! Van zaterdag 10 december tot en met zondag 8 januari is het er extra sfeervol met overal fonkelende lichtjes, brandende vuurkorven en spannende kerstverhalen uit de geschiedenis van het kasteel. Iedere dag is er iets te doen, behalve op Eerste Kerstdag, Oud- en Nieuwjaarsdag. Profiteer jij in de vakantie van onze watertaxi-actie naar Loevestein?

50% korting op retourtje

De watertaxi van Riveer vaart 365 dagen per jaar en vooral rond de feestdagen komt dat goed uit! Tijdens de kerstvakantie is er namelijk geen reguliere veerverbinding naar Slot Loevestein. De watertaxi is daarom de ideale oplossing om er naartoe te gaan! Vanaf Gorinchem of Woudrichem profiteer je ook nog eens van 50% korting op je retourtje. Lees het eens rustig na via deze link.

Een bezoek aan het kasteel is zeker de moeite waard in de vakantie. Iedere dag vertellen de gidsen het vakantieverhaal. Hoe bracht ridder Dirc Loef van Horne die donkere avonden voor kerst bijvoorbeeld het liefst door? Er zijn oud-hollandse spellen om even op te warmen, in de weekenden is er muziek en er is een traditionele kaarsverlichte rondgang met winterbuffet...

Ook tijdens avondactiviteiten met de watertaxi

Hoogtepunt van de kerstvakantie op Slot Loevestein is de avondrondleiding door het met kaarsen verlichte kasteel. Alsof je echt even terug gaat in de tijd... Geniet van een stamppotbuffet met als toetje een sfeervolle rondleiding door het kasteel onder leiding van een professionele gids. Alleen voor deze avond is het kasteel speciaal verlicht met kaarsen. Kun je je al voorstellen wat voor bijzondere ervaring dat is? De kaarsverlichte rondleidingen met stamppotbuffet vinden plaats op dinsdag 27 en woensdag 28 december en dinsdag 3 en woensdag 4 januari. Aanmelden voor het evenement is verplicht via de website van Slot Loevestein.

Maak je avond uit extra bijzonder door met de watertaxi te gaan. Op de avonden van de kaarsverlichte rondleidingen geldt het reguliere watertaxi-tarief naar Loevestein. Ga je met meerdere personen? Dan loont het wellicht om een 10-rittenkaart te kopen.

*Let op: wil je gebruik maken van de watertaxi? Reserveer dan via telefoonnumer 0183 - 659 314 (keuze 3) en geef het gewenste tijdstip door. Dit is zowel nodig voor de heen- en terugreis. Watertaxi-tickets koop je vooraf via deze link of de Riveer app. Het is niet mogelijk om tickets aan boord te kopen.
Let op: mocht het evenement niet doorgaan (bij minder dan 30 aanmeldingen), dan is restitutie van de watertaxitickets niet mogelijk. Je kunt ze altijd op een ander moment gebruiken (tot een jaar na aankoop). Vroeg reserveren is niet nodig; dit kan tot minimaal 1 uur van tevoren. Via de website van Slot Loevestein blijf je op de hoogte van doorgang.