info@riveer.nl 0183 65 93 14
In de kerstvakantie naar Loevestein met de voordelige watertaxi

In de kerstvakantie naar Loevestein met de voordelige watertaxi

Deze kerstvakantie is Slot Loevestein extra geopend! Extra sfeervolle dagen met overal brandende vuurkorven en fonkelende lichtjes. Van zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari is er iedere dag iets te doen, behalve op Eerste Kerstdag 25 december en nieuwjaarsdag 1 januari. De extra openingstijden betekenen ook dat je iedere dag kunt profiteren van onze watertaxi-actie naar het kasteel! In plaats van €12,- betaal je dan slechts €6,- voor een retourtje.

De watertaxi van Riveer vaart 365 dagen per jaar en vooral rond de feestdagen komt dat goed uit! Tijdens de kerstvakantie is er namelijk geen reguliere veerverbinding naar Slot Loevestein. De watertaxi is daarom de ideale oplossing om er naartoe te gaan! Vanaf Gorinchem of Woudrichem profiteer je ook nog eens van 50% korting op je retourtje. Lees het eens rustig na via deze link.
Een bezoek aan het kasteel is zeker de moeite waard in de vakantie. Want naast het gewone programma, is er nog veel meer te doen op Loevestein. Geniet van middeleeuwse kerstmuziek, maak een tinnen figuurtje onder leiding van een echte tinnegieter, schuif aan bij een middeleeuws banket of versier je eigen natuurlijke kerstbal. Dit past perfect bij het thema van de vakantie: Van Appel tot Kerstbal.

> Bekijk het hele programma.

Dineren in het kasteel: ga met de watertaxi!

Hoogtepunt van de kerstvakantie op Slot Loevestein is de avondrondleiding door het met kaarsen verlichte kasteel. Alsof je echt even terug gaat in de tijd… Deze activiteit vindt plaats op donderdag 27 december én donderdag 3 januari van 18.00 uur tot 21.00 uur. Geniet van een stamppotbuffet met als toetje een sfeervolle rondleiding door het kasteel onder leiding van een professionele gids. Speciaal voor deze avond vaart de watertaxi op vaste tijden naar Loevestein, en dat voor het voordelige actietarief! Wil jij mee? Reserveer dan niet alleen voor de rondleiding, maar reserveer ook meteen voor de watertaxi via 06-22558233. De boot vaart om 17.30 uur heen en gaat om 21.15 uur weer terug naar Gorinchem.

Winterse struintocht in Munnikenland

Ook in de prachtige omgeving rondom Loevestein is er van alles te doen. Trek je dikste kleren en neem de watertaxi! Op vrijdag 28 december of vrijdag 4 januari neemt een gids van Staatsbosbeheer je mee op een winterse struintocht. Ook in dit seizoen is er namelijk van alles te zien in de natuur. In het ruige landschap zijn de grote grazers zelfs extra goed zichtbaar tussen de kale bomen!