MeetingPont

meetingpont

Meetingpont

Behoefte om eens ergens anders te werken dan op kantoor of thuis? Ontdek MeetingPont. Dat is flexwerken op ons grootste voet- en fietsveer: de Gorinchem VIII. Een open lounge locatie in een dynamische omgeving. Trek je terug aan één van de statafels met je laptop of in één van de zithoeken met (buitenlandse) zakenrelaties.

Varende flexplek rondom Gorinchem

Bijpraten, kennis delen, vergaderen, brainstormen of nieuwe mensen ontmoeten en ondertussen het rivierenlandschap aan je voorbij zien trekken. Het is allemaal mogelijk tijdens de dienstregeling van de voet- en fietsveren. De veerpont is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te (net)werken in een inspirerende omgeving. Denk aan wifi, stopcontacten en oplaadpunten voor laptops en mobiele telefoons en een koffie en frisdrankautomaat.

Werken aan boord. De Gorinchem VIII is ons grootste schip en het meest geschikt. Maar je bent welkom op alle schepen rondom Gorinchem. Je kunt flexwerken aan boord van de voet- en fietsveren tijdens de reguliere  dienstregeling. In de daluren op maandag t/m vrijdag tussen 9 uur en 14 uur is het meestal rustig aan boord en heb je als flexwerker dus de meeste ruimte. Houd er rekening mee dat doordeweeks voor 9 uur en na 14 uur veel scholieren gebruik maken van onze veerdienst en het dus drukker is aan boord. Reserveren van een plek is niet mogelijk.

Wil je flexwerken aan boord, dan koop je het beste onze Dagkaart voet- en fietsveren via de website of de Riveer App. Een dagkaart kost circa 2,5 keer de prijs van een enkeltje voet- en fietsveren. Voordelig en makkelijk als je een tijdje heen en weer vaart of op- en afstapt bij de voet- en fietsveren rondom Gorinchem. Laptop mee, lekker varen, een wandeling aan de overkant: kortom goede ingrediënten voor een inspirerende werkdag.