info@riveer.nl 0183 65 93 14
Ga in de meivakantie met de voordelige watertaxi naar Loevestein

Ga in de meivakantie met de voordelige watertaxi naar Loevestein

Nog even wachten tot mei. Vanaf dan vaart Riveer in de weekenden weer een vaste dienstregeling naar Loevestein. Gaan wij niet met het gewone veer, maar is het slot wel geopend? Geen probleem, want de watertaxi vaart altijd. Dat komt goed uit in de meivakantie! Van 20 april tot en met 5 mei is de vesting iedere dag open, behalve op Koningsdag.

Luister iedere dag naar de leukste verhalen uit de boekenkist of bezoek op de woensdagen de workshops. Kinderen kunnen daarbij aan de slag met het maken van hun eigen wapenschild! Op eerste en tweede Paasdag is een bezoek aan Loevestein extra leuk. Alle kinderen die op deze dagen een kaartje kopen voor het kasteel krijgen een gratis paasspeurtocht mee. Zoek alle verstopte eieren óf het gouden ei, want dan maak je kans op een leuke (en lekkere) prijs. Bekijk het hele programma voor de meivakantie hier.

Profiteer doordeweeks nog van de Watertaxi-actie

De reguliere veerdienst vaart in de vakantie alleen op 4 en 5 mei. Dit betekent dat je op doordeweekse dagen en het weekend daarvoor nog kunt profiteren van onze watertaxi. In plaats van €12,- betaal je dan €6,- voor een retourtje vanuit Woudrichem en Gorinchem. Kinderen tot en met vier mogen zelfs gratis meevaren. Lees alles over onze actie op deze pagina.