Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Met de pont naar het Gorcums Hippiefestival!

Met de pont naar het Gorcums Hippiefestival!

Het weekend van 5 tot en met 7 juli is het weer Hippiefestival in Gorinchem. Net als ieder jaar wordt het terrein Buiten de Waterpoort omgetoverd tot een heus hippiedorp: met veel muziek, een bazaar, eten, drinken en leuke activiteiten voor de kinderen. Ga je ook? Vanaf de veerpont stap je zo het festivalterrein op.

Stap meteen af op het festivalterrein

Buiten de Waterpoort is het hele weekend alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer (lees: onder andere de vele kleurrijke Volkswagenbusjes die het festival extra spectaculair maken). Daarom is het beter om niet met de auto naar Gorinchem te gaan, maar om de veerpont te nemen. Het reguliere veer vaart ’s avonds niet extra voor het festival, maar op vrijdag en zaterdag kun je tot 01.00 uur terug met de watertaxi. Zorg wel dat je van tevoren reserveert, zodat je de boot niet mist. Met evenementen als het hippiefestival kan het nog drukker zijn met watertaxi-ritjes!

> Lees hier hoe je de watertaxi reserveert

Woodstock Tribute Band

Op deze dertiende editie van het hippiefestival is het vijftig jaar geleden dat het beroemde en beruchte Woodstock Festival was. Het evenement trapt daarom vrijdagavond af met de Woodstock Tribute Band. Bekijk het hele programma via www.hippiefestival.nl.