Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Met Riveer naar het Internationaal FilmFestival Gorinchem!

Met Riveer naar het Internationaal FilmFestival Gorinchem!

Het programma van het Internationaal FilmFestival Gorinchem is bekend! Van 11 tot en met 14 april worden er inspirerende, confronterende en unieke films uit maar liefst 19 landen getoond in de Gorcumse binnenstad.

Het is alweer de derde editie van het filmfestival. Het IFFG brengt films met belangrijke actuele thema’s die je blik op de wereld verbreedt én verrijkt. In slechts 3 dagen reis je heen en weer tussen o.a. het Midden-Oosten, Japan, Zuid-Amerika en IJsland. En daarvoor hoef je alleen maar naar de drie theaters in Gorinchem: de Vijfzinnen, Peeriscoop en ’t Pand. Voor iedereen die verder wil kijken dan de Hollywood kaskrakers zit er wel een leuke film bij. Over een milieuactiviste die haar rol als beschermer van moeder aarde inruilt voor het echte moederschap (Woman at War), over de geboorte van de immense drugshandel in Colombia (Pájaros de Verano), over rock ’n roll in de Sovjetunie (Leto). Bekijk het gehele programma hier.

Riveer brengt je graag!

Vanaf de overkant naar het Internationaal FilmFestival Gorinchem? Riveer brengt je graag! De filmvoorstellingen zijn zowel ’s middags als ’s avonds, dus kijk goed welke pont je nodig hebt. Het zou namelijk zomaar kunnen dat je heen wel met onze reguliere veerverbinding kunt, maar voor de terugweg de watertaxi moet reserveren. Dat is heel eenvoudig: via het telefoonnummer 06-22558233 spreek je een tijd af, waarna je persoonlijk opgehaald wordt Buiten de Waterpoort. De watertaxi bestel je minimaal één uur van tevoren en is telefonisch bereikbaar tot 23.00 uur. Hij is beschikbaar tussen 10.00 uur en 24.00 uur en op vrijdag- en zaterdag tot 01.00 uur ’s nachts. Tickets voor onze veerpont of de watertaxi regel je gemakkelijk van tevoren via de Riveer app. Tickets voor het Filmfestival koop je via www.iffg.nl.