Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Vanaf juli vaart Riveer midzomerdienstregeling

Vanaf juli vaart Riveer midzomerdienstregeling

In de maanden juli en augustus vaart Riveer volgens een midzomerdienstregeling. Hierdoor varen de voet- en fietsveren op sommige momenten anders dan je gewend bent. De reden is onze extra veerverbinding tussen Zaltbommel en Loevestein deze zomer. Het zorgt ervoor dat al onze schepen overdag in bedrijf zijn en dus anders ingedeeld moeten worden. Hieronder lees je wat er verandert.

Op alle routes rondom Gorinchem blijven de doordeweekse halfuurdiensten in de ochtend hetzelfde als voorheen. In de middag is ieder half uur een pont echter niet meer vanzelfsprekend voor de routes Gorinchem-Woudrichem en Gorinchem-Werkendam. De veerpont tussen Werkendam en Hardinxveld gaat nog wel standaard ieder half uur, maar op andere tijdstippen.

> Bekijk hier de complete midzomerdienstregeling

Sleeuwijk-Gorinchem als alternatief voor vaste gasten
Kies je deze zomer voor Riveer tijdens je dagje uit naar Loevestein of Vuren? Nu is het zo dat je in Woudrichem moet overstappen als je vanaf Gorinchem naar het kasteel gaat. Gedurende de midzomerdienstregeling kun je gewoon aan boord blijven zitten en vaart de pont het rondje Gorinchem-Woudrichem-Slot Loevestein-Fort Vuren. Dit geldt zowel in het weekend als doordeweeks. Voor vaste gasten van de verbinding Woudrichem-Gorinchem kan het daarom lonen om via Sleeuwijk naar Gorinchem te gaan. Op deze route varen we namelijk juist vaker halfuurdiensten in de middag. Door een prachtig stukje natuur fiets je al in tien minuten van onze aanlegsteiger in de ene plaats naar de aanlegsteiger in de andere.