Riveer vaart in juli en augustus volgens midzomerdienstregeling

In de maanden juli en augustus vaart Riveer een midzomerdienstregeling. Hierdoor zijn de vertrektijden van de voet- en fietsveren rondom Gorinchem op sommige momenten anders dan tijdens onze reguliere dienstregeling.
midzomer

Riveer vaart in juli en augustus volgens midzomerdienstregeling

In de maanden juli en augustus gaat Riveer weer over op de midzomerdienstregeling, zoals ieder jaar. Hierdoor zijn de vertrektijden van de voet- en fietsveren rondom Gorinchem op sommige momenten anders dan tijdens onze reguliere dienstregeling. Hieronder lees je wat dit betekent.

Minder frequent tijdens spits

In de ochtendspits gaat het veer Gorinchem-Sleeuwijk eenmaal per uur. In de middag geldt dit juist op het traject Gorinchem-Woudrichem. Daarom kan het voor vaste gasten lonen om met het andere traject mee te varen. Gedurende de midzomerdienstregeling gaat het veer Gorinchem-Woudrichem 's ochtends tot 9.15 uur ieder half uur en 's middags is dat vanaf 14.30 uur het geval op de route Gorinchem-Sleeuwijk. Je fietst al in 10 minuten van onze aanlegsteiger in de ene plaats naar de aanlegsteiger in de andere plaats.

Dagje uit naar Loevestein of Fort Vuren

Kies je deze zomer voor de veerpont tijdens je dagje uit naar Loevestein of Vuren? De eerste afvaart met de veerdienst van Gorinchem naar de toeristische trekpleisters is dagelijks om 12.15 uur. Wil je al eerder over water naar Loevestein? Dan is er om 9.55 uur vanuit Gorinchem een rechtstreekse vaste rit op aanvraag beschikbaar van Gorinchem naar Loevestein. Deze vroege 9.55 uur-rit moet je reserveren. Met de Dagkaart Voet- en Fietsveren (vooraf kopen) kun je heen met de speciale rit van 9.55 uur en 's middags met het reguliere veer terug. Wil je gebruik maken van deze vroege overtocht? Reserveer deze 9.55 uur-rit op 0183 659 314 (keuze 3) o.v.v. uw naam, telefoonnummer, aantal personen, datum en 9.55 uur-rit. Dit kan tot 22.00 uur de avond van tevoren.

Watertaxi

Gedurende de midzomerdienstregeling is onze gehele vloot overdag in bedrijf.  Je kunt als reiziger op alle trajecten gebruik maken van de veren die volgens een vaste dienstregeling varen. De watertaxi is bedoeld voor het vervoer op maat, dus voor maatwerk en wanneer er geen reguliere afvaarten met de veren zijn. Bijvoorbeeld in de avonduren.