Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Win een mini-cruise tijdens Herfst in Hartje Gorcum!

Win een mini-cruise tijdens Herfst in Hartje Gorcum!

Op zaterdag 6 oktober wordt de start van het nieuwe seizoen uitbundig gevierd in Gorinchem. Dan is het Herfst in Hartje Gorcum. Eén van de hoogtepunten van het evenement is de Grote Herfst Tombola: een loterij waarbij je ieder uur kans maakt op fantastische prijzen. Riveer doet ook mee en geeft maar liefst 3 mini-cruises mét aansluitend diner weg!

Meedoen is simpel! Koop op zaterdag 6 oktober een product bij één van de winkels in de binnenstad en lever je kassabon in bij het tombola loket. Deze is te vinden op de kruising van de Arkelstraat (naast modewinkel Van Uffelen). Op vertoon van je bon ontvang je een lootje voor de eerstvolgende trekking. Ondertussen geniet je gewoon van verrassende acts en vrolijke activiteiten. Lekker aan het shoppen geweest? Je mag maximaal 3 kassabonnen inleveren per trekking.

Wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars! Tijdens de exclusieve mini-cruise ontdek je Gorinchem eens op een andere manier. Vaar samen met 3 vrienden of vriendinnen langs de skyline van de stad en ga vervolgens eten bij restaurant ’t Gelagh, eetcafé De Knijp of brasserie Le Bon’ Apart. Om 13.05, 15.05 en 17.05 uur ding je mee naar de mini-cruise! De trekking bepaalt bij welk restaurant je gaat eten.