Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Mr Suitcase gaat op reis…

Even voorstellen….

Mr Suitcase is een Riveer reiziger met een verhaal en hij is dol op varen. Hij zoekt altijd reisbestemmingen om te combineren met onze veren. De overkant van de rivier is verrassend en het varen superleuk. Mr Suitcase vult zijn koffer met reisjes en tips in dit mooie rivierengebied. De rivier roept. Gelukkig varen er veel veren in dit gebied, dus de keuze is reuze. Mr Suitcase jaagt op de beste spots, de mooiste vergezichten, de leukste fietstochten, de avontuurlijkste uitjes, de beste terrassen en theetuinen voor uitstapjes.

Lees waar hij heen gaat en ga hem achterna!

Waar stuur jij Mr Suitcase heen?

Ben jij een ondernemer of een local in de Riveer regio? En weet jij wel hoe de volgende trip van Mr Suitcase eruit kan zien? Weet jij een bijzondere fiets- of wandeltocht, een gouden stek voor een lunch onderweg? Als locals kennen wij de omgeving als de beste, weten we de mooiste fietspaden, de leukste dijken om over te wandelen, de juiste plekken voor een romantisch diner, een B&B verscholen in het groen.  Juist met die leuke adresjes wil Mr Suitcase zijn koffer volladen! Wijs jij Mr Suitcase de weg?  Onze enige voorwaarde is dat er altijd een veerboot of de watertaxi van Riveer op de route ligt.

Vertel ons je je plan!

Riveer zoekt voor Mr Suitcase naar creativiteit en goede ideeen, verder kost het niets. We gebruiken de suggesties op de website en in social media.  Wij bieden een platform om tips te delen met reizigers. Als ondernemer kun je alleen of samen met een anderen iets bedenken of een arrangement maken in de buurt. Zo verzamelen we snoep-reisjes in een koffer. En dit geven we mee aan toeristen uit stad, regio, het land en ver daarbuiten. Interesse? Mail naar info@riveer.nl o.v.v. Mr Suitcase. Schets je idee, vermeld duidelijk je naam en telefoonnummer en wij nemen contact met je op.