Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Mr Suitcase en familie varen van Zaltbommel naar Loevestein

Topmenu voor een familie-uitje

Mr Suitcase heeft met familie afgesproken in Zaltbommel. Een zus, haar man en twee kinderen staan te wachten bij de vertreksteiger van Riveer. Ze stappen in Zaltbommel op de veerboot en varen via Brakel naar Loevestein. De tickets zijn al van te voren gekocht. Mr. Suitcase kocht zijn ticket in de Riveer App, zijn zus en het gezin hebben tickets via de website gekocht en uitgeprint. Je kunt ook na de aankoop via de website met hetzelfde mailadres inloggen op je mobiel in de Riveer app en zitten ze gelijk in je app. De kinderen vinden het fantastisch op het achterdek van de snelle boot. De vaartocht erheen is zo leuk! In Brakel wordt even afgemeerd en dan weer verder naar Slot Loevestein. Je ziet het slot vanaf het water imposant opdoemen. Op Loevestein zelf is voor jong en oud wat te beleven. En er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd. In de late middag pakt het gezelsschap weer de boot terug naar Zaltbommel. Daar gaan ze de vestingstad in om de geslaagde dag af te sluiten met een terras en een etentje.

Het Munnikenland is het gebied rondom slot Loevestein. Dit is in het landelijke project Ruimte voor de Rivier, opnieuw ingericht en er valt veel te ontdekken voor wandelaars en fietsers.  Je kunt er dus ook voor kiezen hier te wandelen of een fietstocht te maken. (fiets mag gratis mee aan boord) In Brakel kun je zo gewenst ook weer opstappen en meevaren naar Zaltbommel. Mr Suitcase komt zeker terug… en dan op de fiets!

Praktische informatie

Dit traject kon je zomer 2018 varen, maar inmiddels zijn eind september de allerlaatste afvaarten geweest. Of dit proefproject van 2018 een vervolg krijgt in 2019 is op dit moment nog niet bekend.