Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Winterseizoen Riveer

Winterseizoen Riveer

Aalst-Veen stopt vanaf 1 november uurtje eerder. Dat is dan nog de laatste winterwijziging in de dienstregeling.  Alles nog even op een rij:

Aalst – Veen

Op zondag vaart er vanaf 1 oktober geen veer meer op het traject Aalst-Veen. Vanaf  1 november stopt veer Aalst-Veen in de avond weer een uur eerder: de wintermaanden is de laatste afvaart om 19:50 uur is (i.p.v. 20:50 uur in de zomer)

Slot Loevestein – Fort Vuren

In de wintermaanden is er geen vaste dienstregeling naar Loevestein en Fort Vuren. Maar deze bestemmingen zijn in de winter natuurlijk wel bereikbaar met de watertaxi. Voor slechts 6 euro pp heb je al een enkeltje Gorinchem-Loevestein. Leuk en handig! Naast de watertaxi voor het normale tarief hebben we ook nog de speciale watertaxi actie. De hele winter lang kunt u op traject Gorinchem-Loevestein profiteren van de Watertaxi-actie. Om te profiteren van deze actie korting van 50% reserveert u minimaal 1 dag van te voren. Kijk even naar de voorwaarden van de actie en reserveer je rit  op 06 22558233

Voet- en fietsveren niet op zondag

Van oktober t/m april (in de winter) is er op de bestemmingen Gorinchem, Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld geen vaste dienstregeling op zondag. Wel is de watertaxi dan voor u beschikbaar. Op zondag is er dus vervoer op maat: een overtocht op uw gewenste tijdstip! Bel de watertaxi, leuk en niet duur: enkeltje Woudrichem of Sleeuwijk kost 6 euro pp!

 

Brakel ongewijzigd

Veer Brakel-Herwijnen vaart het hele jaar door dezelfde dienstregeling. Ook op zondagen.