Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Napoleontische exercitie op Slot Loevestein

Napoleontische exercitie op Slot Loevestein

27 januari 2019 is er een Napoleontische exercitie in de Vesting van Loevestein. Op deze zondag beelden soldaten van de Napoleontische Associatie der Nederlanden (N.A.N.) een wapenoefening uit. Deze dag is van 11 tot 16 uur. De soldaten zijn te zien in de vesting, welke gratis toegankelijk is. Wil je ook het kasteel en de expositie bezoeken dan moet je wel entreegeld betalen.
Hier maak natuurlijk een mooi uitje van en je vaart daar dus heen met Riveer. Parkeren kan in Gorinchem Buiten de Waterpoort en dan wandel je in 2 minuutjes naar de steiger waar de watertaxi voor u kan klaar liggen. Niet alleen handig maar vooral superleuk.

Profiteer van de watertaxi – actie

In de wintermaanden is het mogelijk te profiteren van een voordelige watertaxi. Geniet, onder bepaalde actievoorwaarden, van 50 % korting op het normale watertaxi tarief. Dat betekent dat je via de website of de Riveer-app van te voren een actie-ticket koopt van 6 euro voor een retourtje Woudrichem-Loevestein of Gorinchem-Loevestein. Deze actiekaartjes zijn niet aan boord te koop en je moet minimaal 1 dag van te voren de watertaxi reserveren op 06 2255 8233. Lees hier de actievoorwaarden hier nog een na of bel met vragen naar kantoor Riveer op 0183 659314