Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Blader door de nieuwe Riveerkrant!

Blader door de nieuwe Riveerkrant!

Van het stadskasteel in Zaltbommel tot het Biesbosch museum. In onze gloednieuwe Riveerkrant nemen we je mee naar de leukste plekjes waar je met de veerpont naartoe kunt. Ontdek de krant nu online!

Grenzeloos genieten op het water

De krant voor dit voorjaar staat in het teken van grenzeloos genieten op het water! Riveer kent namelijk geen grenzen: wij varen naar maar liefst 11 plaatsen in 3 verschillende provincies. En als dat nog niet genoeg is fiets je gewoon een stuk verder aan de hand van gemakkelijke fietsknooppunten. Onze veerponten sluiten naadloos aan op de vele fietsroutes in het land, zo is te lezen in de Riveerkrant. Maar in het magazine vind je ook handige tips om je overtocht nog makkelijker te maken. Heb jij onze Riveer app bijvoorbeeld al gedownload?

Lees de gehele editie hier!

Schrijf mee met onze volgende Riveerkrant

De Riveerkrant verschijnt twee keer per jaar – in het voorjaar en de zomer. Inmiddels zijn wij dus al druk bezig om de volgende krant te maken! Ben jij een regionaal bedrijf dat goed aansluit bij Riveer en heb je een idee voor een redactioneel artikel? Laat het ons weten via info@riveer.nl! Wie weet zie je het terug in de volgende krant!