Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Nieuws over jaarabonnement

Nieuws over jaarabonnement

De mogelijkheden voor scholieren abonnementen zijn verruimd. Leerlingen van 18 jaar en ouder kunnen nu namelijk ook een voordelig scholieren-jaarabonnement kopen. En wist je trouwens dat er meer voordeel is te halen uit een jaarkaart?

Scholieren abonnementen nu ook voor 18 jaar en ouder!

Voorheen hadden we scholieren abonnementen t/m 17 jaar of volwassenen abonnementen. Dat viel soms vervelend uit voor scholieren. Om scholieren hier beter te bedienen hebben we de mogelijkheden voor jaarabonnementen verruimd. Dat wil zeggen dat scholieren van 18 jaar of ouder nu ook een voordelig scholieren-abonnement kunnen aanvragen. Enige voorwaarde voor een leerling van 18 jaar of ouder is: voeg bij de aanvraag van een jaarkaart een inschrijvingsbewijs van een onderwijsinstelling in een oevergemeente van Riveer.

Alle abonnementen digitaal aan te vragen

De abonnementen voor scholieren waren al digitaal aan te vragen. Maar nu zijn alle jaarabonnementen ook digitaal verkrijgbaar. U heeft altijd de keus om een jaarkaart in één keer te betalen of in tien termijnen.

Wist je dat….

  • Veel mensen gebruiken de abonnementen om van naar school en werk te gaan. Maar een jaarabonnement is natuurlijk ook geldig in de weekenden en tijdens vakanties.
  • Op vertoon van een jaarabonnement ontvangt de 2de persoon 50% korting op de ritprijs van de watertaxi!! Dus samen de laatste pont gemist of gewoon lekker een avondje uit? Bel dan de watertaxi. Zo’n korting is toch mooi meegenomen! Dit is niet een eenmalige actie van een aantal weken maar een service die we aanbieden aan al onze abonnementhouders.
  • Een jaarabonnement Gorinchem-Woudrichem is ook geldig naar Sleeuwijk, Werkendam of Hardinxveld. Want we hebben één zelfde jaarkaart voor alle fiets- en voetveren van Riveer rondom Gorinchem.