Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Open dagen op middelbare scholen

Open dagen op middelbare scholen

Een veer op de route?

Waar gaat de reis volgend schooljaar heen? Onderwijsinstellingen hebben te maken met grote groepen leerlingen en leerkrachten die dagelijks van en naar school komen. Ook mensen vanuit omliggende gemeenten die een veer op de route hebben.  Riveer exploiteert verschillende veren en biedt een leuke, praktische, aangename en veilige route voor (brom)fietsers van en naar scholen. Wanneer je de weg over water kent, blijkt de overkant van de rivier vaak comfortabel dichtbij te zijn. Ook voor ouders en (toekomstige) leerlingen is dat belangrijk om mee te nemen bij een schoolkeuze.

Riveer App

Voor scholieren heeft Riveer extra voordelige jaarabonnementen, inclusief de fiets. Het abonnement is op alle dagen en uren geldig dat er een veer vaart. Dus ook ’s avonds of in het weekend geldig. Abonnementen hebben leerlingen tegenwoordig in de gratis Riveer app staan. Gratis wifi hebben we aan boord. Ook actuele vaartijden zijn in de app op hun mobiel te vinden. Dat is wel zo makkelijk!
Voor mensen die betrokken zijn bij de organisatie op scholen is het trouwens ook handig om de gratis Riveer app te downloaden. De Riveer app wordt gebruikt om te waarschuwen bij calamiteiten met gratis pushberichten. Dat betekent dat scholen vanzelf op de hoogte worden gebracht bij stremmingen, storm, hoog water of bijzonderheden bij één van onze veren. Ook wanneer een probleem weer is opgelost melden we dat via de Riveer app. Handig wanneer veel leerlingen en docenten op je school een veer op de route hebben.

Vragen

Heeft u vragen over Riveer, wilt u overleggen of meer informatie? Wij helpen u graag. 0183 659 314  info@riveer.nl