Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Open Havendag Gorinchem 2017

Open Havendag Gorinchem 2017

Zaterdag 20 mei van 10:00 – 17:00 uur

De Open Havendag van 2017 komt er weer aan en aan het programma zal het niet liggen. Kom kijken en genieten in en langs de kades van de Lingehaven en Buiten de Waterpoort. Er zal een aantrekkelijke programma op deze dag worden neergezet voor jong en oud, er is voor iedereen wat te zien, te bekijken, te doen en te beleven. Kijk op de website van de Lingehaven voor meer info. We hopen natuurlijk op een mooie voorjaarsdag….

Riveer vaart extra

Tijdens de Open Havendag vaart Riveer extra op de trajecten vanuit Gorinchem. Dat is natuurlijk handig wanneer u van de overkant komt omdat u daar woont of juist parkeert met de auto. U komt al direct in de Open Havendagsfeer als u vanaf de pont in Gorinchem stapt, midden in het evenementen terrein.

Feest op de Grote Markt

Aansluitend op de Open Havendag is er ook feest op de Grote Markt. Dan vindt ’s avonds het Het Hollandse Pleinfestijn plaats. Een super gezellige afsluiter van deze leuke dag! Ook hier gaat u natuurlijk heen met Riveer. s ‘Avonds kunt u de watertaxi reserveren op uw eigen tijd!