Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Dit jaar introduceert Riveer iets wat je Rondje Pontje nog leuker maakt! Want als je langs de mooiste plekjes in de regio fietst, is het toch superleuk om je lunch ook echt dáár te nuttigen? In de buitenlucht? Dat dachten wij ook! Daarom kun je van mei tot en met september genieten van onze heerlijke picknickarrangementen in samenwerking met cateringbedrijf EETcetera. Zo ga je vol lekkers in je fietstas op pad!

Louella van EETcetera stelde vol enthousiasme drie verschillende arrangementen voor ons samen. Denk aan een lunch met verschillende soorten broodjes en beleg, yoghurt, fruit, versgeperste jus d’orange en koffie of thee. Dit arrangement is al vanaf twee personen te boeken, maar is ook erg geschikt als gezinsarrangement. Als echte picknick professionals kunnen wij zelfs zorgen voor een spelletje of een vlieger in de tas. Zo kunnen jullie alles even laten zakken voordat je je fietstocht vervolgt. Of kies voor een luxere variant van dit arrangement, waarbij een salade en soep extra zijn inbegrepen. Loopt het water je al in de mond?

Tapaspicknick

Echt iets te vieren? Kies dan voor onze tapaspicknick! Dit is een perfect cadeau voor je geliefde, familielid of vriend, maar ook leuk om te doen tijdens je bedrijfsuitje in de regio. Het arrangement bestaat uit wisselende kleine gerechtjes. Heel makkelijk om te delen op één van de vele picknickplaatsen die je onderweg tegenkomt. Of leg alles lekker verspreid op het picknickplaid dat je van ons meekrijgt en geniet ervan op het strand. De picknickarrangementen reserveer je via www.eetcetera.nl.

Arrangementen

Arrangement 1

– Witte en bruine broodjes
– Verschillend zoet en hartig beleg
– Zoete broodjes (koffie-/chocoladebroodjes)
– Handfruit
– Yoghurt met frisse vulling
– Jus d’orange
– Koffie of thee

€23,50 p.p. (volwassenen)
€18,50 p.p. (kinderen)

Arrangement 2

– Salade van de dag
– Thermoskan soep van de dag
– Witte en bruine broodjes
– Verschillend zoet en hartig beleg
– Verse fruitsalade
– Hangop met honing
– Jus d’orange
– Koffie en thee

€28,- p.p. (volwassenen)

Tapas Arrangement

– Steeds wisselende tapas als caprese spiesjes, sandwiches, quiche, viskoekjes, gegrilde garnalen en kippenpootjes.
– Jus d’orange of spa rood
– Fles witte of rode wijn (meerprijs prosecco)

€23,50 p.p. (volwassenen)Bij alle arrangementen zijn passend servies, bestek, drinkgerei, een picknickplaid en tickets voor de veerponten inbegrepen. eenmaal gereserveerd hoef je dus alleen nog maar je verse picknicktas op te halen bij ons kantoor in Gorinchem, dichtbij de veersteiger. Vanaf daar kun jij je favoriete route vervolgen. Ga je voor een rondje Biesbosch, langs maas en waal of pak je op de terugweg vanaf Loevestein zelfs een stukje Linge mee? Wij stippelden alvast drie routes voor je uit.

Routes

Biesboschroute
Op deze route pak je de pont naar Werkendam, waar je je fietstocht vervolgt naar het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa: de Hollandse Biesbosch. Een groen doolhof waar genoeg ruimte is om je picknickkleedje uit te stallen! Door de eeuwenoude polders fiets je via het Biesbosch museumeiland weer terug naar Gorinchem.

Fietsknooppunten:
50 – 32 – 33 – 24 – 22 – 20 – 5 – 4 – 3 – 2 – 30 – 32 – 29 – 38 – 37 – 36 – 26 – 39 – 53 – 22 – 23 – 50

Vestingdriehoek- en Lingeroute
Je gaat eerst met de pont naar Woudrichem en Loevestein. Daar fiets je langs konikpaarden en rode geuzen door een schitterend gebied dat onderdeel is van het project Ruimte voor de Rivieren. Bij Brakel vaar je weer naar de overkant. Kies je voor de lange route via de romantische rivier de Linge of neem je de kortere route langs Fort Vuren?

Fietsknooppunten:
50 – 30 – 22 – 10 – 29 – 13 – 15 – 18 – 16 – 19 – 20 – 8 – 2 – 4 – 27 – 11 – 10 – 22 – 30 – 50

Maas- en Waalroute
De route start met varen naar Woudrichem. Dan volg je de Maasoever. Op en top rivierenland; langs dijken en rivierdorpen. Bij Veen-Aalst wordt je door de kapitein overgezet en dan steek je door naar de Waal. Bij Brakel vaar je weer over en dan ga je over de rivierdijk terug naar Gorinchem.

Fietsknooppunten:
50 – 32 – 33 – 74 – 69 – 64 – 99 – 17 – 18 – 19 – 6 – 5 – 4 – 3 – 25 – 50