info@riveer.nl 0183 65 93 14

Groepsreservering Riveer

Kleine groepen kunnen zo aan boord

Kleine groepen mensen kunnen zonder vooraankondiging aan boord stappen, dat is geen enkel probleem. U hoeft niet speciaal te reserveren en regelt de tickets het makkelijkst in de Riveer app of via de website. Wanneer u met een groep van bijvoorbeeld 25 man naar de overkant wilt gaan, is het handig wanneer u dit even van te voren doorgeeft bij ons. Personeel aan boord is dan op uw komst ingesteld en zullen u graag helpen alles soepel en aangenaam te laten verlopen. Wanneer u de tickets van te voren digitaal regelt verloopt het aan boord lekker soepel want dan scannen we alleen de overtocht nog.

Wanneer u een uitstapje maakt en er zijn diverse mensen in een rolstoel onder het gezelschap, kan het ook handig zijn wanneer u ons even van te voren informeert zodat we er aan boord rekening mee kunnen houden en het personeel u de weg kan wijzen.

Grote groepen en kortingen

Groepskorting bestaat vanaf 50 personen. U dient de gewenste overtocht dan van te voren met ons te bespreken, dat gaat het makkelijkste met een vrijblijvende aanvraag groepsreservering. We hebben een aantal gegevens van u nodig en zullen dan contact met u opnemen om mogelijkheden te bespreken. Een reservering moet dus altijd nog bevestigd worden. Het kan ook voorkomen dat de groep zo groot is dat we er beter een extra boot voor kunnen inzetten. Zoiets bekijken we dan en leggen u dan de mogelijkheden voor.

Informatie aanvragen of een groep aanmelden: