Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Groepsreservering Riveer

Kleine groepen kunnen zo aan boord

Kleine groepen kunnen zonder vooraankondiging aan boord stappen. Je hoeft niet speciaal te reserveren. Wanneer je met een groep van bijvoorbeeld 25 man naar de overkant wilt gaan, is het handig wanneer je dit even van tevoren doorgeeft bij ons. Personeel aan boord is dan op jullie komst ingesteld en dan verloopt de overtocht soepel en aangenaam. Tickets aan boord kopen is niet aan te raden: het is duurder en scannen gaat snel terwijl de verkoop van kaartjes ophoudt. Dus tickets regel je makkelijk van tevoren in de Riveer of website (afrekenen met IDEAL) De tickets worden dan aan boord gescand op je smartphone of je printje (website bestelling)

Wanneer je een uitstapje maakt met meerdere rolstoelgebruikers, adviseren we ons daarover te informeren zodat er rekening mee kan worden gehouden aan boord.

Grote groepen en kortingen

Groepskorting bestaat vanaf 50 personen. Je dient de overtocht dan van tevoren met ons te bespreken. Dat gaat het makkelijkste met een vrijblijvende aanvraag groepsreservering. We hebben een aantal gegevens nodig en zullen dan contact opnemen om mogelijkheden te bespreken. Een reservering moet dus altijd nog bevestigd worden. Het kan ook voorkomen dat de groep zo groot is dat we er beter een extra boot voor kunnen inzetten. Zoiets bekijken we dan en leggen u dan de mogelijkheden voor.
Mail ons met: gewenste datum en tijd, het traject, aantal personen, contactpersoon met telefoonnummer & mailadres.

Informatie aanvragen of een groep aanmelden:

    • kan telefonisch op 0183 659 314