info@riveer.nl 0183 65 93 14

Overzicht dienstregelingen

Overzicht dienstregeling Riveer

Midzomerdienstregeling van zaterdag 7 juli t/m zondag 26 augustus 2018
In deze periode varen we een afwijkende midzomerdienstregeling. Dat komt doordat we een proef met een nieuw traject Zaltbommel-Loevestein gaan varen. Dit heeft gevolgen voor onze complete dienstregeling rhttps://www.riveer.nl/wp-content/uploads/2018/06/vaaroverzicht-Loevestein-Zaltbommel-1.pdfondom Gorinchem. Dus in deze periode is het raadzaam je eigen traject te checken, ook al vaar je niet naar Zaltbommel

In de reisplanner op de website komt u alle actuele vaartijden tegen wanneer u een traject, een datum en een tijd kiest. De dienstregeling is ook heel eenvoudig op je smartphone in te zien met de Riveer App. En soms is het handig om een compleet overzicht van de dienstregeling in te zien en daarom plaatsen we een link naar de complete folder.

 

 

Afwijkende dienstregelingen

In bijzondere gevallen kan de dienstregeling afwijken. Denk dan bijvoorbeeld aan een feestdag of een evenement. Of aan het calamiteitenrooster dat bij uitzondering kan worden gevaren op het traject Gorinchem-Sleeuwijk-Werkendam-Hardinxveld. Informatie over deze vaartijden is altijd hier te raadplegen.

Feestdagen

Feestdag? Check de vaartijden

Tijdens feestdagen is er er op veel trajecten een afwijkende dienstregeling. Daarom dus raadzaam dat even te checken. Klik hier voor het overzicht met alle feestdagen op al onze trajecten.

De feestdagen zijn verwerkt in de Riveer app. Daar komt u aanpassingen in vaartijden dus vanzelf tegen. Meestal waarschuwen we ook van te voren met een gratis push bericht dat er i.v.m. een feestdag een afwijkende dienstregeling is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Een handige en gratis service.

De watertaxi is 365 dagen per jaar in de vaart. Dus ook tijdens de feestdagen kunt u hiervan gebruik maken. Meer weten over de Watertaxi ?

 

Calamiteiten-rooster

Traject Gorinchem-Sleeuwijk-Werkendam-Hardinxveld

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat we niet kunnen varen volgens de normale dienstregeling door een calamiteit, onderhoud of werkzaamheden aan een schip. We varen dan met één boot i.p.v. twee op het traject Gorinchem-Sleeuwijk-Werkendam-Hardinxveld, waardoor er andere vaartijden ontstaan. Deze tijden zijn altijd (dus ook wanneer er niets aan de hand is) hier na te lezen. Natuurlijk doen we ons best zo snel mogelijk weer over te gaan op onze reguliere dienstregeling. De speciale calamiteitendienstregeling bestaat alléén op dit traject en ook alléén op een doordeweekse dag. In het weekend verandert er niets aan de dienstregeling.

Bij een calamiteit zijn de juiste vaartijden verwerkt in de Riveer App. Bovendien waarschuwen we met een gratis push bericht dat het calamiteiten rooster van kracht is. Ook wanneer het probleem weer is opgelost, laten we reizigers dat met een gratis bericht weten. En we zetten dan gelijk de normale vaartijden weer terug in de app. Met de Riveer app heeft u dus ook bij calamiteiten de juiste dienstregeling op zak. Wel zo makkelijk. En met de push berichten brengen we klanten snel op de hoogte.

Evenementen

Activiteiten

Wanneer er activiteiten zijn passen wij soms de dienstregeling aan op een traject. Het betekent niet automatisch dat we bij ieder evenement extra varen. Maar wanneer er iets te doen is in een van de oevergemeentes is het altijd slim om even de website te checken of er aanpassingen in de vaartijden zijn. Soms hebben we dan ook speciale acties met de watertaxi of veerdienst.

Er is niet altijd een vaste dienstregeling naar Slot Loevestein. Maar wij hebben in de periode dat er géén vaste dienstregeling is, wel een bijzondere en voordelige watertaxi actie vanuit Gorinchem. Profiteer op die momenten dus van een overtocht per watertaxi voor slechts 6 euro pp voor een retour Gorinchem-Loevestein. Hoe dat werkt leest u hier .
Soms hebben wij bij activiteiten ook aanpassingen in de dienstregeling. Check dus altijd even de mogelijkheden op de website of bel 0183 659314