Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Vaar mee naar het Riddertoernooi op Loevestein!

Vaar mee naar het Riddertoernooi op Loevestein!

Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober wordt Slot Loevestein in echte middeleeuwse sferen gehuld voor het Riddertoernooi. Het reguliere veer naar het kasteel vaart dan niet meer. Maar met de watertaxi kun je alsnog op de leukste manier gaan. Speciaal voor de festiviteiten vaart de taxi op vaste tijden vanuit Gorinchem en Woudrichem naar Loevestein en terug!

Het weekend van de herfstvakantie leer je alles over riddergevechten, boogschutten, het middeleeuwse eten en oude ambachten. Of laat de kinderen zelf meedoen aan één van de vele workshops! Eén van de workshops is de Kiddy Battle – een tip, waaraan stoere ridders in de dop beide dagen om 13.00 en 14.30 uur mee kunnen doen. Daar leer je hoe je vecht met een zwaard en marcheer je mee naar het toernooiveld voor een spetterende strijd.

Lees alles over het programma hier.

Profiteer van onze Watertaxi-actie

Het riddertoernooi duurt op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Riveer vaart speciaal voor het evenement op vaste tijden, voor iedereen die zijn dagje uit compleet wil maken met een vaartocht!

Vaartijden
Afvaart Gorinchem: 11.00 uur > afvaart Woudrichem: 11.15 uur > aankomst Loevestein: 11.25 uur
Afvaart Gorinchem: 13.00 uur > afvaart Woudrichem: 13.15 uur > aankomst Loevestein: 13.25 uur

Afvaart Loevestein: 15.00 uur (via Woudrichem naar Gorinchem)
Afvaart Loevestein: 17.00 uur (via Woudrichem naar Gorinchem)

Je profiteert dan van onze watertaxi-actie en betaalt slechts €6,- p.p. voor een retourtje Gorinchem/Woudrichem-Loevestein. Deze actietickets zijn niet aan boord te koop, maar alléén via de website of de Riveer app. Regel je actieticket dus van te voren! Op de tickets watertaxi-actie zijn bepaalde voorwaarden van toepassing. Dit betekent dat je minimaal een dag van tevoren moet reserveren via onze speciale watertaxi-telefoon: 06-22 55 82 33.

> Bestel hier alvast je watertaxi-actie tickets