Riveer App

app

Riveer app

Makkelijk heen en weer

Regelmatig met de pont of zomaar een dagje uit? Iedereen gaat met de Riveer App makkelijker heen en weer. Met de App heb je de actuele dienstregeling op zak en koop je tickets. En koop je meer enkele ritten ineens dan profiteer je van kortingen.: 10% korting bij 10 tickets, 20% korting bij 20 tickets, 30% korting bij 40 tickets. Deze kortingen vind je via de website en de Riveer App. Aan boord worden alleen losse enkeltjes verkocht en kun je met pinpas betalen. De App is veilig, snel, makkelijk en duurzaam!

Ontdek actuele vertrektijden

Bestel tickets

up to date met meldingen

Alles voor je overtocht in je broekzak

Met de Riveer App heb je alles voor jouw overtocht gewoon letterlijk in je broekzak. Je regelt er je tickets mee, maar je vindt er ook de actuele dienstregeling en het laatste nieuws over de veerdienst. Vaart de pont volgens afwijkende tijden of niet? De App waarschuwt je met een bericht (onder je account leesbaar en een waarschuwing nieuwe melding rechtsboven), ook wanneer het weer opgelost is. Dit alles maakt de App tot een handig hulp- en betaalmiddel voor iedereen die weleens met de pont gaat.

De overstap

Hoe meld je aan?

1

De huidige App werkt t/m 12 september 2023 en is 13 september echt helemaal uit de lucht. De nieuwe App kun je niet te downloaden uit een Appstore of playstore. Je zet de App via onze website vanaf 13 september op je beginscherm van je mobiel. Pak vanaf 13 sept je mobiel en regel het snel en makkelijk.

2

Ga naar riveer.nl op je mobiel. Klik vanaf 13 sept op de rode knop rechts bovenin "installeer de app". Bij Android toestellen kun je dan eenvoudig klikken op het plusje installeer App, bij Apple toestellen (IOS) ga je onderin naar de downloadknop (vierkantje met pijl naarboven) en swipe dan wat naar beneden tot je de optie ziet "zet op beginscherm", klik dan rechtsboven op "voeg toe".

3

Nu log je in rechtsboven in en kun je een account aanmaken Deze moet je bevestigen met een verificatiecode die in de mailbox komt die je hebt opgegeven. Had je nog geldige tickets van voor 13 september? Dan gebruik je HETZELFDE mailadres dat Riveer van je kent en zie je de tickets gelijk.