Riveer App

app

Riveer app

Nog makkelijker en goedkoper heen en weer

Iedere dag met de pont naar school of werk of zomaar een dagje uit? Het maakt niet uit hoe vaak je mee overvaart: met de Riveer app gaat iedereen nog makkelijker én goedkoper heen en weer. De app biedt namelijk de mogelijkheid om al onze tickets met je mobiele telefoon te kopen. Dus waarom zou jij jouw pontkaartje voortaan niet digitaal kopen? Het is veiliger, duurzamer en iedere keer als je meevaart bespaar je ook nog eens tien procent op je overtocht!

Ontdek actuele vertrektijden

Bestel tickets met 10% korting

Ontvang meldingen bij belangrijk nieuws

Alles voor je overtocht in je broekzak

Met de Riveer app heb je alles voor jouw overtocht gewoon letterlijk in je broekzak. Je regelt er je tickets mee, maar je vindt er ook de meest actuele dienstregeling en het laatste nieuws over de veerdienst. Vaart de pont volgens afwijkende tijden of niet? De app waarschuwt je met een gratis pushbericht – ook wanneer het weer opgelost is. Dit alles maakt de app tot een handig hulp- en betaalmiddel voor iedereen die weleens met de pont gaat. Probeer het gewoon uit en download de gratis Riveer app nu voor Apple of Android. De functionaliteiten van de app zijn geschikt voor alle mobiele telefoons met iOS of Android (minimaal versie 5).

Veelgestelde vragen

Hoe meld je aan?

1

Download de app via Apple of Android. Open de app en klik op het menu (streepjes aan de linkerzijde van de groene balk bovenin).

2

Klik op aanmelden. Voer de benodigde gegevens en het e-mailadres in waarmee je wilt inloggen. Let op! Je kunt niet op 2 verschillende telefoons inloggen met hetzelfde e-mailadres.

3

Bevestig je account met de vijf-letterige woordcode die je in je mailbox ontvangt. Geen bevestigingscode ontvangen op het ingevoerde e-mailadres? Check dan ook de ongewenste mail/spam.

Hoe koop je een ticket?

4

Ga naar Tickets kopen veren in het menu. Selecteer bij Van en Naar een vertrek- en aankomstplaats (vb. Gorinchem-Woudrichem) en klik op volgende.

5

In het scherm worden de verschillende tickets getoond. Voeg een ticket toe door op het plusje erachter te klikken. Daarna verschijnt de mogelijkheid om te betalen automatisch onderin het scherm.

6

Kies je bank en klik op betalen. Je wordt dan automatisch naar je beveiligde bank-omgeving geleid. Na betaling kun je het de enkele reis of meerrittenkaart altijd terugvinden onder Mijn tickets. Wil je het ticket overzetten op een ander e-mailadres? Neem dan telefonisch contact met ons op.