info@riveer.nl 0183 65 93 14
Koop je ticket in de Riveer app en bespaar!

Koop je ticket in de Riveer app en bespaar!

Klanten die een pontkaartje via de website of de Riveer app kopen, besparen vanaf 1 januari op hun overtocht. Riveer voert dan een prijswijziging van dertien procent door, maar die geldt alleen op tickets die aan boord worden gekocht. De maatregel is het gevolg van ons streven naar een volledig cashless betalingssysteem, wat goedkoper, veiliger en duurzamer is.

Over het algemeen is de prijs van producten en diensten de afgelopen vijf jaar flink gestegen. Riveer heeft hier niet aan meegedaan en daardoor is het tarief van onze tickets sinds 2014 gelijk gebleven. Op de veren rondom Gorinchem zijn de prijzen destijds geharmoniseerd, waardoor de kosten voor een overtocht op sommige trajecten zelfs lager werden dan voorheen. Echter wordt de druk om onze prijzen te verhogen steeds groter, omdat ook de externe kosten hoger worden. Wij willen de prijsstijging graag beperken tot de betalingen aan boord, zowel cash als per pin. Vooral deze manier van betalen wordt steeds duurder, waardoor ons streven naar een volledig cashless betalingssysteem steeds groter wordt. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook gemakkelijker, veiliger en duurzamer voor zowel de passagiers als onze medewerkers. De tickets die vóór 1 januari 2019 zijn gekocht, zijn nog tot 1 jaar na de prijswijziging geldig.

> Bekijk hier de prijzen per 1 januari 2019

De Riveer app: actuele informatie handig in je broekzak
Het maakt niet uit of je alleen die enkele keer met de pont gaat of iedere dag voor school of je werk overvaart. De Riveer app is echt voor iedereen handig! Juist omdat je er alle kaartjes mee kunt kopen: losse tickets, meerrittenkaarten en zelfs jaarabonnementen. Daarnaast vind je er de meest actuele dienstregeling en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws of calamiteiten. Bij een calamiteit waarschuwen we je bovendien met een gratis pushbericht. De Riveer app is gratis te downloaden voor iPhone en Android.

> Download hier meteen de Riveer app voor Apple
> Download hier meteen de Riveer app voor Android