Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Geldigheid van tickets

Geldigheid van tickets

Reizigers die een pontkaartje via de website of de Riveer app kopen  hebben een ongedateerd kaartje voor een overtocht. Een ticket is altijd nog 1 jaar geldig na een prijswijziging.

Tickets bij Riveer zijn ongedateerd. Dus kocht je een kaartje en ging je reisje over water niet door, dan kun je hetzelfde ticket gewoon op een andere dag gebruiken. Dit geldt voor alle tickets. Of je ze nu via de website, de Riveer app of aan boord hebt gekocht.

Het is natuurlijk niet zo dat een veerticket van 20 jaar geleden nog steeds geldig is. In de algemene voorwaarden staat omschreven dat een ticket nog 1 jaar geldig is na een prijswijziging. Op 1 januari 2019 wijzigden de prijzen van Riveertickets. Dus losse tickets en meerrittenkaarten die voor 1 januari 2019 zijn aangekocht zijn NIET meer geldig.
In 2020 komen er geen prijswijzigingen.

Op 1 januari 2019 is er een tariefswijziging bij Riveer geweest.  Toen zijn de tickets aan boord duurder geworden en de tickets werden voor het eerst met een korting aangeboden wanneer kaartjes via de website of de app aangekocht werden. Riveer vindt het belangrijk de weg op te gaan naar naar een cashless betalingssysteem. Dit is goedkoper, gemakkelijker, sneller, veiliger en duurzamer voor zowel de passagiers als onze medewerkers. En we zijn blij dat heel veel reizigers het gemak van de Riveer app inmiddels hebben gevonden. Bedankt!

De Riveer app: actuele informatie handig in je broekzak
Het maakt niet uit of je alleen die enkele keer met de pont gaat of iedere dag voor school of je werk overvaart. De Riveer app is voor iedereen handig! Juist omdat je er alle kaartjes mee kunt kopen: losse tickets, meerrittenkaarten en zelfs jaarabonnementen. Ook vind je er de  dienstregeling en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Bij een calamiteit waarschuwen we je bovendien met een gratis pushbericht. De Riveer app is gratis te downloaden voor iPhone en Android.

> Download hier meteen de Riveer app voor Apple
> Download hier meteen de Riveer app voor Android