Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Riveer vaart dagelijks naar Loevestein & Vuren

Riveer vaart dagelijks naar Loevestein & Vuren

Met ingang van woensdag 1 juli vaart Riveer 7 dagen per week volgens een vaste dienstregeling naar Slot Loevestein en Fort Vuren. Dit blijft zo in de maanden juli en augustus. Kom aan boord en laat je varen met Riveer!

Riveer vaart dagelijks naar Slot Loevstein en Vuren

Met ingang van woensdag 1 juli zal Riveer weer dagelijks varen naar Slot Loevstein. Dus 7 dagen per week in de maanden juli en augustus. De vaartijden kunt u vinden in onze routeplanner of het overzicht van de dienstregeling. Reist u vanuit Gorinchem, dan dient u altijd over te stappen in Woudrichem. Maar dat is heel eenvoudig: de veren sluiten op elkaar aan en vertrekken ook vanaf dezelfde steiger. En heeft u vragen: het personeel aan boord helpt u graag.

Route en kaartje kopen

Kaartjes kopen doet u gewoon aan boord (pinnen niet mogelijk, alleen contant) Reist u vanuit Gorinchem, dan is de dagkaart Vestingdriehoek vaak het handigste. De veerboot vaart vanuit Woudrichem de driehoek naar Slot Loevestein en Fort Vuren . Vanuit Fort Vuren, reist u dus altijd via Woudrichem naar Slot Loevestein.

Watertaxi

De watertaxi is er speciaal voor het vervoer op maat. Wilt u buiten de reguliere vaartijden naar Slot Loevestein of Fort Vuren, dan kunt u gebruik maken van de watertaxi. Van Gorinchem naar Slot Loevestein kost dan 6 euro pp per rit. Betaalbare luxe, handig en ook gewoon ontzettend leuk!! Dus wilt u pas ’s avonds laat over, dan kunt u de watertaxi bellen en bestellen.