Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Lees de Riveerkrant online

Lees de Riveerkrant online

Riveer heeft in 2017 drie kranten samengesteld. De najaars/winterkrant is inmiddels verschenen en ligt op alle veren en is af te halen op kantoor. (Eind 5 Gorinchem) De kranten kunt u gratis meenemen en u komt ze ook tegen op andere plaatsen, zoals de Lingehaven, de VVV’s en toeristische trekpleisters. Er staan veel toeristische informatie en tips in. Een leuke en handige krant.

Kijk hier voor de 3de Riveerkrant online

Gelezen en denkt u: leuk! Die wil ik ook wel verspreiden. Een stapel kranten met tips in uw B&B bijvoorbeeld? Haal dan gerust een stapel van boord bij een van onze schepen. Of bel even naar kantoor zodat wij kunnen zorgen dat er een extra voorraadje naar boord gaat voor u. Het is ook altijd mogelijk om bij ons op kantoor in Gorinchem gratis kranten op te halen om te verspreiden. Wij zijn in de wintermaanden open van maandag t/m vrijdag van 9-16 uur. Kom gerust langs. We hebben op kantoor naast de Riveerkrant ook nog de Lingehavenkrant beschikbaar: deze heeft de focus op Gorinchem en kan dus een aanrader zijn voor Gorcum en omgeving. Het is ook mogelijk om te adverteren in een krant.

U kunt ook zelf redactie aanleveren

Wanneer u zelf een geschikt stuk redactie heeft voor een volgende Riveerkrant kunt u dat insturen. Wij krijgen input van oevergemeentes, toeristische uittips, evenementen in onze oevergemeentes, leuke verhalen, interviews, reportages, tentoonstellingen, aanraders, leuke ervaringen op de pont, een bijzondere fietstocht of overnachting in een B&B, het mag van alles zijn. Redactie is van harte welkom. Voor een artikel kunt u denken aan circa 400 woorden en 3 foto’s in redelijke resolutie (2 of 3 mb) redelijke resolutie.   info@riveer.nl of bel naar 0183 659314 als u vragen heeft