Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Riveer komt in actie voor Serious Request!

Riveer komt in actie voor Serious Request!

Wij genieten nog even na! Op woensdag 19 december startte Serious Request in een nieuwe vorm. Er is geen Glazen Huis meer, maar dit jaar toeren 6 dj’s van de radiozender te voet door Nederland. Het doel is om op 24 december bij TivoliVredenburg in Utrecht aan te komen én om zoveel mogelijk geld op te halen voor maar liefst drie goede doelen! Dat deden dj’s Rob en Jorien ook in Gorinchem…

De Serious Request: Lifeline zou in de nacht van zaterdag 22 december op zondag 23 december via Sleeuwijk naar Gorinchem lopen. ‘Maar is het niet veel lekkerder om deze route over de Merwede te overbruggen met een veerpont’, vroegen wij via social media aan de dj’s. Dit bericht werd opgepikt, en zo vaarden Rob, Jorien en de crew van 3fm met de watertaxi mee naar Gorinchem.

https://twitter.com/3FM/status/1076650261525991424?fbclid=IwAR3uej3JJJ7noLJvPN5k91HAQ0iAnXrADY3-pFpiGPMrdOxZLNSo70YQW10

Vanaf dat moment stond de stad helemaal in het teken van de Serious Request: Lifeline! Vele ondernemers kwamen op de leukste manieren in actie, van een kussengevecht tot de hele nacht kraanvogels vouwen en zamelden zo veel geld in voor het goede doel.

> Bekijk hier de foto’s die Rond de Linge maakte van de aankomst.

Kom ook in actie en ga met de watertaxi!

Omdat elke euro helpt is de watertaxi op zondag extra voordelig vanuit Woudrichem en Sleeuwijk! In plaats van €12,- betaal je slechts €6,- voor een retourtje naar Gorinchem. Het bedrag dat je hiermee bespaart kun je daardoor in de stad doneren aan Serious Request: Lifeline. Goede deal toch!? De watertaxi-actie geldt alleen wanneer je vóór 15.00 uur naar Gorinchem vaart. Tussen 14.30 en 15.30 uur zullen de dj’s de Grote Markt nog even op stelten zetten, voordat ze verder lopen richting Utrecht.