Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Welkom Sinterklaas: intochten in de regio!

Welkom Sinterklaas: intochten in de regio!

De spannendste tijd van het jaar komt er weer aan. Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas weer aan in ons land en doet hij meteen Gorinchem aan! Met een echte stoomboot zullen Sint en Pieten via de smalle Lingesluis de Gorcumse haven binnenvaren. Klopt jouw hart ook vol verwachting? Zorg dat je stipt om 10.00 uur op de kade staat om de goedheiligman toe te zwaaien!

De Sinterklaasintocht in Gorinchem is de eerste in de omgeving. Woon je aan de overkant en kunnen de kinderen niet wachten om hem weer in het echt te zien? Zet dan niet de tv aan om naar de landelijke intocht in Apeldoorn te kijken, maar steek het water over! Je kunt vanaf Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam of Hardinxveld met de pont naar de Gorcumse intocht. Vanaf onze aanlegsteiger loop je gemakkelijk naar de Lingehaven waar Sinterklaas om 10.00 uur wordt verwacht. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis met de veerpont mee.

Toch naar de landelijke intocht op tv kijken? Een week later – op zaterdag 23 november – doet Sinterklaas onder andere ook Brakel en Sleeuwijk aan. Hiervoor kiest hij een passend vervoersmiddel: onze veerpont!