Buy a ticket Slot Loevestein – Fort Vuren

Slot Loevestein en Fort Vuren

Dienstregeling

Bij Riveer varen we per traject en per seizoen verschillend. Het is daarom aan te raden om voor het aankopen van je Riveer kaartjes goed de dienstregeling te bekijken. Zie je geen dienstregeling terug in de Riveer-app? Dit betekent dat het voet- fietsveer niet vaart of dat de dienstregeling nog onbekend is.

Snelkaart

Wil je enkel naar de overkant varen vanuit Slot Loevestein of Fort Vuren? Dit is alleen mogelijk in de weekenden van mei, juni en september. In de maanden juli en augustus kan je de snelkaart 7 dagen per week gebruiken. Kijk hieronder voor meer vaar mogelijkheden.

Dagkaart

Een dagkaart is voordelig wanneer je een gehele dag gebruik wil maken van het traject Gorinchem, Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren. In de maanden mei, juni en september is een dagkaart alleen te gebruiken in de weekenden. Enkel in de maanden juli en augustus kun je een dagkaart 7 dagen per week gebruiken.

Watertaxi

Heb je de dienstregeling bekeken en vaart de reguliere veerdienst niet of alleen tussen Gorinchem en Woudrichem? Dan is het mogelijk om een watertaxi te reserveren. Watertaxi kaartjes kan je alleen na overleg met de watertaxi kapitein aankopen. Het is ook een periode in het jaar mogelijk om gebruik te maken van het kleine voet-fietsveer Boven ’t gat wanneer Riveer enkel van Gorinchem tot Woudrichem vaart.

Combiticket

Met een combiticket kan je niet alleen over met de pont van Riveer maar heb je ook een entree bewijs op zak voor Slot Loevestein. Een combiticket is alleen verkrijgbaar op de website van Slot Loevestein. Daarnaast is het alleen mogelijk om een combiticket te gebruiken voor de pont wanneer de veerpont vaart. Bekijk daarom de dienstregeling in de Riveer-app voordat je een combiticket aankoopt.

  • Kaartjes zijn 1 jaar geldig na aankoopdatum. Dit geldt niet wanneer kaartjes zijn geactiveerd.
  • Dagkaarten kun je alleen in de Riveer-app aankopen. Dagkaarten zijn niet aan boord te koop.
  • Het is wel mogelijk om een snelkaartje aan boord te kopen, dit kan je doen bij de betaalautomaat.  Het is alleen mogelijk om met pinpas aan boord te betalen.
  • Heb je een papierenkaart? Deze kan je aan boord scannen, bij de betaalautomaat.
  • Bekijk hier al onze algemene voorwaarden.

Parkeren

Gorinchem
Parkeerterrein Buiten de Waterpoort (hetzelfde adres als veersteiger).
Woudrichem
Buiten de vesting op Schapendam of bij stadshaven (+/- 5 minuten lopen vanaf veersteiger).