Vacature: word jij onze stagiair(e) deze zomer?

riveer.nl
stage

Vacature: word jij onze stagiair(e) deze zomer?

Ben jij op zoek naar een afwisselende stageplaats? Dan zit je goed bij team Riveer en Lingehaven. Van 1 mei tot 1 oktober zoeken wij een meewerk-stagiair(e) om ons kleine team te versterken!

Geen dag hetzelfde als stagiaire

In de zomerperiode zijn wij vol in bedrijf als het gaat om toerisme, gastheerschap, de verschillende veerverbindingen, het organiseren van evenementen en het bedienen van de sluis/stadshaven. Geen dag is hetzelfde! Gedurende je werkdag ben je namelijk inzetbaar op de sluis, in de haven en op kantoor. Je verricht front- en backoffice werkzaamheden, biedt ondersteuning bij (het organiseren van) onze grote evenementen – de Open Havendag in mei en de Botenbeurs in september – en andere activiteiten en fungeert als gastheer/-vrouw in de haven, bij het informatiepunt voor de veerdienst en je ontvangt cruiseschepen. Met deze diversiteit aan werkzaamheden, leer je hier dus om een echte allrounder te worden.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand met een flexibele en sociale werkhouding. Je bent communicatief vaardig en durft het gesprek zowel persoonlijk als telefonisch aan te gaan met gasten. In dat contact ben je een echte gastheer-/vrouw voor ons bedrijf. Je spreekt bij voorkeur een tweede taal (Engels of Duits). Daarnaast ben je zelfstandig en niet bang om aan te pakken. Je talenten en interesses worden bij ons snel ontdekt en indien mogelijk benut.

Werkplek op havenkantoor

Als stagiaire krijg je een vaste plaats op ons havenkantoor. Door bezoekers wordt dit ook wel het mooiste plekje van Gorinchem genoemd; naast de sluis met aan de ene kant de Lingehaven en aan de andere kant de aanlegsteigers van de veerdiensten en cruiseschepen. Het havenkantoor is 7 dagen per week geopend van 8.30 uur tot 19.30 uur, waarbij we werken in shifts. Dat je ook in de weekenden kunt werken is dus een pré. Voor deze stageplaats ontvang je een stagevergoeding.

Interesse?

Interesse in deze afwisselende stage in een leuk team? Stuur dan een e-mail naar info@riveer.nl met een korte motivatie en CV! Of bel voor meer info naar 0183 – 659 314.